Al Mar, Maragall

Home / Al Mar, Maragall

MÚSICA
8€ per alumne

Tots els cicles de la ESO
Batxillerat


23 de Febrer de 2023
22 de Març de 2023

AL MAR  MARAGALL es basa en un recull d’onze poemes d’en Joan Maragall dedicats al mar (“Vistes al mar”), per a veu, guitarra, cello, percussions i efectes sonors. En ells es reuneixen diferents estils musicals moderns: bossa nova, swing, valset mariner, havanera, rumba, pop…que fusionats amb influències del clàssic, els fan molt propers per a qualsevol tipus d’alumnat.

La presentació és en forma de CONCERT participatiu, on els alumnes formen part de la mateixa actuació, recitant cada poema  abans que siguin interpretats pels músics.

Inclou una breu introducció del Projecte sobre Joan Maragall i sobre el procés de composició. La presentació, d’1 hora i 15 minuts aproximadament, és acompanyada  d’imatges projectades, escollides i preparades per a cada cançó, totes referents al MAR. Finalment es tanca l’acte amb una petita intervenció – col·loqui dels alumnes i/o professorat i músics, amb qüestions que hagin sortit durant el procés de treball i durant el Concert.

Fitxa artística

75 minuts
Poetic trio
Anna Martínez – veu, guitarra i composició                      
Sandrine Robilliard – violoncel
Eli Ben Avi – percussions i efectes

MÉS INFORMACIÓ: projectes@centredesarria.cat / 93 203 97 72

RESERVES:
1) Emplenar el  formulari de preinscripció. AQUÍ
2) Rebràs un correu amb el document de la reserva adjunt. On s’indicarà l’import total i l’import de la paga i senyal (30%)
3) Fer el pagament de la paga i senyal.
4) Enviar el comprovant de pagament al correu projectes@centredesarria.cat
5) Dues setmanes abans de l’espectacle realitzar l’ingrés de l’import total de l’activitat.