Programació especial: amb tu seguirem

El Centre i Teatre de Sarrià s’ha debilitat econòmicament a conseqüència de la crisi social que ha provocat la Covid-19.

Després de 125 anys d’història el batec de Sarrià es debilita. Són moltes les persones que han teixit amb cura dia a dia instants, records, presents, passats i futurs en aquest escenari. Tenim el cor cosit d’inicis i comiats però ara és el moment de prendre partit perquè la història avanci. Fes que el relat no s’apagui, expliquem noves històries. El teatre ha donat vida a molts camins, dóna ara vida al teatre. Aquest és un centre de caràcter privat que s’ha mantingut viu gràcies als socis i a les donacions de persones individuals del barri que creuen en el projecte. Creiem profundament en la força de la gent, el nostre valor essencial és el compromís social i la implicació cultural. Tenim un gran passat, formem futurs i escoltem el present. Promovem la integració, l’empatia i el compromís amb els altres a través de les arts escèniques i la cultura com a motor de canvi.

Per aquesta raó, estem treballant per oferir una programació pròpia, donant el 100% dels beneficis per a ajudar a pal·liar la situació econòmica actual del Centre i Teatre de Sarrià. Participa a les nostres activitats i espectacles d’aquesta programació especial: