Cultura popular als Ateneus

Home / Teatre / Cultura popular als Ateneus

Cultura popular als Ateneus

Ara fa tres anys que va arrencar el cicle ‘Cultura popular als ateneus’ amb l’objectiu d’unir dues tradicions molt importants a casa nostra: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que tenim a Barcelona. Les actuacions són espectacles de qualitat a càrrec d’esbarts, bandes, corals i cobles de la ciutat, que es posen en escena en un marc de luxe: els ateneus que hi ha per tot Barcelona.

Tots formen part de la Xarxa d’Ateneus de Catalunya. El cicle continua actiu malgrat la crisi del coronavirus, que ha tocat de ple les entitats de cultura popular. Malgrat tot, l’associacionisme cultural es manté ben viu, com ho demostra aquesta programació.

És una ocasió excepcional per a sentir la música de les cobles en directe. Els ateneus s’han adaptat als temps que ens ha tocat de viure. Som espais segurs i per això caldrà reservar-hi plaça prèviament, mantenir la distància de seguretat, dur mascareta i desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar. A més, enguany, les activitats es programen doblement. D’una banda, es podran veure i viure presencialment a l’ateneu i, d’una altra, molts d’ells es podran reviure al canal de YouTube de Cultura Popular Barcelona uns quants dies més tard.

Totes les activitats funcionaran mitjançant el mètode de taquilla inversa: a l’hora de reservar l’entrada no s’haurà de pagar res, sinó que serà l’espectador que, el dia de l’espectacle, haurà de decidir quants diners deixa.Nosaltres ja ho tenim tot a punt. Ens hi acompanyeu?

PROPERS ESPECTACLES AL TEATRE DE SARRIÀ


HOMENATGE A VIOLETA PARRA

"CANTO PARA UNA SEMILLA"

31 d'octubre, a les 21:00h

SABER MÉS

CONCERT DE BANDA SONORA

[CONCERT / CULTURA POPULAR]

1 de novembre / 12:00h

SABER MÉS

AUDICIÓ DE SARDANES

AL TEATRE DE SARRIÀ

8 de novembre / 12:00h

SABER MÉS

A PLAÇA!

[DANSA / CULTURA POPULAR]

7 de novembre / 19:00h

SABER MÉS

SONS D'HIVERN: VALSOS I NADALES

[CULTURA POPULAR ALS ATENEUS]

15 de novembre / 16:00h

SABER MÉS

Amb el suport

Ajuntament de Barcelona

Altres cicles