EL CINECLUB DEL TEATRE

Home / Cineclub / EL CINECLUB DEL TEATRE
El Cineclub del Teatre de Sarrià es tracta d’una iniciativa amb la finalitat de retornar al districte un espai on el cinema i la cultura audiovisual a preus populars siguin els protagonistes. Antics cinemes de barri, com el Breton, feien ja aquesta funció, oferint als veïns i veïnes de Sarrià-St. Gervasi un espai on el cinema era accessible per a tots i totes. Tanmateix, amb el pas dels anys, aquestes iniciatives es van veure obligades a desaparèixer. En aquest escenari, el Teatre de Sarrià ha volgut incorporar a la seva programació un espai que ens apropi, a través del cinema, a diferents realitats que ens envolten, mitjançant diferents cicles cinematogràfics que s’adaptin a les expectatives d’un públic tan divers com el del Districte.
Treballem mitjançant diferents cicles de cinema, amb una programació elaborada de manera participativa amb les persones voluntàries del Centre, que presideix l’històric Teatre de Sarrià.

Properes projeccions

HABLE CON ELLA

Un film de Pedro Almodóvar
CELEBRA LA FESTA MAJOR DE SARRIÀ AL TEATRE DE SARRIÀ

Dilluns 3 d’octubre | 20:00h

MÉS INFO

SAMUDARIPEN

Una peça que tracta sobre el Porrajmos, l’anihilació massiva dels gitanos o poble romaní per part del règim nazi durant la Segona Guerra Mundial
DINS DEL CICLE AMEN SAM

Dimecres 2 de novembre | 20:00h

MÉS INFO