EL CINECLUB DEL TEATRE

Home / Cineclub / EL CINECLUB DEL TEATRE

 

El Cineclub del Teatre de Sarrià es tracta d’una iniciativa amb la finalitat de retornar al districte un espai on el cinema i la cultura audiovisual a preus populars siguin els protagonistes. Antics cinemes de barri, com el Breton, feien ja aquesta funció, oferint als veïns i veïnes de Sarrià-St. Gervasi un espai on el cinema era accessible per a tots i totes. Tanmateix, amb el pas dels anys, aquestes iniciatives es van veure obligades a desaparèixer. En aquest escenari, el Teatre de Sarrià ha volgut incorporar a la seva programació un espai que ens apropi, a través del cinema, a diferents realitats que ens envolten, mitjançant diferents cicles cinematogràfics que s’adaptin a les expectatives d’un públic tan divers com el del Districte.

Treballem mitjançant diferents cicles de cinema, amb una programació elaborada de manera participativa amb les persones voluntàries del Centre, que presideix l’històric Teatre de Sarrià.

 

Programa en procés


Vols participar en la programació del Cineclub?

El Teatre està obert a totes les idees i propostes que el veïnat vulgui transmetre. D’aquesta manera, es podran conèixer millor els interessos dels espectadors i espectadores, i la programació del Cineclub es podrà adaptar a les expectatives del públic.

Contacta amb nosaltres per col·laborar en la programació!

Envia'ns el teu correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu!