Home / Programa escolar per a Batxillerat i Cicles Formatius

Batxillerat i Cicles Formatius
Primer trimestre

YES, WE CAN!
Dansa contemporània

.

Batxillerat i Cicles Formatius

4 de novembre 2022

Una presentació contemporània sobre els nous començaments i l’importants que són per a nosaltres. Nous començaments que trobem en les més variades situacions de la vida.

OBRES CLÀSSIQUES INTERPRETADES PER A PIANO
PER MARIA CANYIGUERAL

Música


Batxillerat i Cicles Formatius

21 de novembre 2022

La reconeguda pianista Maria Canyigueral, interpretarà per l’alumnat algunes de les obres més importants de la història de la Música clàssica, per a piano.

CICLE ESPECIAL DE
CINEMA ESPIRITUAL

Batxillerat I Cicles Formatius

Novembre 2022

Enfocant el cinema com a eina pedagògica per promoure la reflexió, l’acció i la transformació entre el jovent, acostem a la comunitat educativa la diversitat cultural present a les nostres societats.

Segon trimestre

EL TRENCANOUS
Ballet

Batxillerat i Cicles Formatius

30 de gener de 2023

Adaptació del Ballet del Trencanous amb música de Txaikovski. El Centre de Dansa de Catalunya escenifica aquest conte per a petits i grans i que s’ha convertit en una tradició nadalenca arreu del món.

ROMEO & JULIETA
Teatre en anglès

Batxillerat i Cicles Formatius

23 de Gener de 2023
17 de febrer de 2023

La clàssica història de Romeu i Julieta, ambientada en la ciutat moderna de Verona. Els Montau i els Capulet són dues famílies en feu, els fills de les quals es troben i s’enamoren.

MES PARENTS SONT DES EXTRATERRESTRES
Teatre en francès

Batxillerat i Cicles Formatius

13 de Febrer de 2023

Imagines tenir una vareta màgica amb la qual poder transformar als teus pares en tot el que el teu vulguis? que siguin més joves, més moderns, molt liberals, permissius i fer que es compleixin tots els teus desitjos…

EL LAZARILLO DE TORMES
Teatre en castellà

Batxillerat i Cicles Formatius

30 de març de 2023

L’espectacle es presenta com un Ñaque, companyia de només dos components, molt habitual en les comèdies de l’època i per portar-la a terme es fan servir els recursos contemporanis al Lazarillo, en idioma original.

AL MAR, MARAGALL
Música

Batxillerat i Cicles Formatius

22 de març de 2023

AL MAR MARAGALL es basa en un recull d’onze poemes d’en Joan Maragall dedicats al mar (“Vistes al mar”), per a veu, guitarra, cello, percussions i efectes sonors. En ells es reuneixen diferents estils musicals moderns: bossa nova, swing, valset mariner, havanera, rumba, pop…que fusionats amb influències del clàssic, els fan molt propers per a qualsevol tipus d’alumnat.

ANTOLOGÍA POÉTICA
Literatura i Música

Batxillerat i Cicles Formatius

23 de febrer de 2023

En aquest Projecte Literari Musical, Antología Poética Española, parteix d’una selecció representativa de la poesia espanyola, desde l’Edat Mitjana fins a la poesia actual: J. Ruíz, arcipreste de Hita, Francisco de Quevedo, José de Espronceda, Rosalía de Castro, Joan Maragall, Antonio Machado, J. Ramón Jiménez, F. García Lorca, Rafael Alberti, Blas de Otero… transformant els poemes en cançons per a veu, guitarra, cello, percussions i efectes sonors.

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES: projectes@centredesarria.cat / 93 203 97 72

RESERVES:
1) Emplenar el formulari de preinscripció. AQUÍ
2) Rebràs un correu amb el document de la reserva adjunt. On s’indicarà l’import total i l’import de la paga i senyal (30%)
3) Fer el pagament de la paga i senyal.
4) Enviar el comprovant de pagament al correu projectes@centredesarria.cat
5) Dues setmanes abans de l’espectacle realitzar l’ingrés de l’import total de l’activitat.