Programa escolar per a Batxillerat i Cicles Formatius

Home / Programa escolar per a Batxillerat i Cicles Formatius

Segon trimestre

TEATRE
Adreçat a: 1r de Batxillerat

Lázaro de Tormes

Teatro del Repartidor

Basada en l’obra clàssica de la literatura espanyola El Lazarillo de Tormes, és un clàssic de la picaresca del segle XVI, d’autor desconegut, escrita en castellà. Lázaro va néixer prop de Salamanca i des de molt jove ha estat al servei de diferents amos, dels quals no se sap qui era el més avar; però de tots en va aprendre alguna cosa. L’espectacle es presenta com un Ñaque, companyia de només dos components, molt habitual en les comèdies de l’època.

CINEMA ESPIRITUAL
Adreçat a: 1r de Batxillerat

Minari

Direcció: Lee Isaac Chung

Una família coreana-americana es muda a una granja d’Arkansas buscant el seu propi somni americà, però és troben amb innumerables desafiaments. La seva llar canvia per complet amb l’arribada de l’àvia, astuta, malparlada, però increïblement carinyosa. Cada membre de la família descobrirà que els seu vincle incondicional és la força que necessiten per seguir endavant.

TEATRE EN ANGLÈS
Adreçat a: 1r i 2n de Batxillerat i Cicles Formatius

The Fall of the House of Usher

The Performers Inc.

Un dels contes més coneguts d’Edgar Allan Poe. Quan el narrador arriba a la casa Usher a petició del seu amic Roderick, se’l troba sol amb la seva germana Madeleine, tots dos malalts. L’estrany vincle dels germans amb la casa s’anirà estrenyent sobre els protagonistes en aquesta obra mestra del terror gòtic…

CINEMA ESPIRITUAL
Adreçat a: 1r i 2n de Batxillerat i Cicles formatius

El año que dejamos de jugar

Direcció: Caroline Link

L’Anna té nou anys i viu feliçment al Berlin dels anys 30 com qualsevol altra nena de la seva edat. Però l’ascens de Hitler al poder està a punt de canviar-ho tot per a la seva família, d’origen jueu, i decideixen abandonar Alemanya, fugint a Suïssa, on comença una nova vida juntament amb la seva família. Basada en l’èxit de vendes “Cuando Hitler robó el conejo rosa”, una de les novel·les més llegides per joves d’arreu del món.

TEATRE I MÚSICA
Adreçat a: 2n de Batxillerat i Cicles Formatius

Antología poética

Poetic Trio

Projecte Literari Musical que parteix d’una selecció representativa de la poesia espanyola, des de l’Edat Mitjana fins a la poesia actual: J. Ruíz, arcipreste de Hita, Francisco de Quevedo, José de Espronceda, Rosalía de Castro, Joan Maragall, Antonio Machado, J. Ramón Jiménez, F. García Lorca, Rafael Alberti, Blas de Otero… transformant els poemes en cançons per a veu, guitarra, cello, percussions i efectes sonors. En ells es reuneixen diferents estils musicals moderns: bossa nova, swing, valset mariner, havanera, rumba, pop…

CINEMA ESPIRITUAL
Adreçat a: 1r i 2n de Batxillerat i Cicles formatius

Cerca de ti

Direcció: Uberto Pasolini

John, un netejador de vidres que ha dedicat els darrers anys a criar sol al seu fill Michael perquè la mare del nen els va deixar desprès de donar a llum, descobreix que li queden pocs mesos de vida. Aleshores intenta trobar una família nova i perfecta per a en Michael, de quatre anys, decidit a protegir-lo de la realitat de la nova situació.

Tercer trimestre

MÚSICA
Adreçat a: 1r i 2n de Batxillerat i Cicles Formatius

La Suite de l’aigua

Carlota Baldrís


29 d’abril, 2022

La Suite de l’Aigua és un concert visual presentat en un format de documental de creació interpretat en directe. El concert està inspirat en les investigacions de Masaru Emoto sobre l’efecte de les paraules, la música, els colors, els pensaments i les emocions en les molècules d’aigua.