PROGRAMACIÓ A CASA

Click here to change this text


Des del Centre i Teatre de Sarrià continuem apostant per la cultura i les arts escèniques amb una programació especial #desdecasa gràcies als grups i seccions que conformen la nostra entitat.


TEATRE

BAR MANOLO

Bateguem / Grup de teatre del bloc Teatregem

BATEGUEM, grup de teatre del Centre de Sarrià, ens interpreta una comèdia, on sota la direcció del Josep Torres, es presenta una pintoresca galeria de personatges molt diversos. Combinant hàbilment els processos còmics tradicionals i temes inesperats, l’autor ofereix al públic una obra divertida i entretinguda.

Vegeu l’espectacle sencer.


TEATRE

MAGNÒLIES D’ACER

La Bambolina Negra

MAGNÒLIES D’ACER, una comèdia dramàtica que ens mostra, entre rialles i llàgrimes, els temors, les esperances i les ganes de viure la vida dels seus personatges.

Vegeu l’espectacle sencer.


TEATRE

HOMES

La Bambolina Negra

Les dones de La Bambolina Negra hem volgut fer la nostra proposta d’HOMES que va popularitzar la companyia T de Teatre. Per parlar del sexe oposat intercalarem textos escrits per HOMES, que parlen d’HOMES i interpretats per unes dones intrèpides… amb peces musicals interpretades per dones, ballades per dones i dedicades als HOMES. Tractem els problemes de la solteria, els avatars de la vida conjugal i altres que aquí no hem cregut oportú o no hem volgut avançar; mira l’obra i podràs descobrir-los tots. A HOMES! Fem referències a personatges llibertins ficant-nos a la seva pell, per mirar de treure l’entrellat de les nostres relacions amb els HOMES. Busquem en la quotidianitat empatitzar amb el públic en l’ús de situacions del dia a dia. Serem iròniques, directes i fins hi tot àcides, però també tirarem de la tendresa sense fer escarni ni burla i evitant els tòpics…

Vegeu l’espectacle sencer.


ART

La Bambolina Negra

L’amistat de tota la vida dels tres protagonistes de l’obra es posa en perill quan un d’ells compra una agosarada obra d’art modern. Aquest és el detonant perquè surtin a la llum la incomprensió, la intolerància i com de fràgil pot ser una amistat si un no està disposat a posar-se a la pell de l’altre. Tot això amanit amb uns diàlegs intel·ligents i amb humor, molt d’humor.

Vegeu l’espectacel sencer.


EL MÈTODE GRÖNHOLM

La Bambolina Negra

Presentem “EL MÈTODE GRONHOLM” de Jordi Galceran sota la dirección de Pere Pons interpretada al Teatre de Sarrià al Novembre del 2015

Vegeu l’espectacle complet.