Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

BIBLIOTECA VIVENT: ‘Escoltem i trenquem estereotips sobre la migració i el refugi’ / Jornades ‘Drets Humans i migració des de la mirada de la justícia global’

desembre 11 / 11:00 14:00

El dissabte 11 de desembre, el Teatre de Sarrià acollirà la biblioteca vivent Escoltem i trenquem estereotips sobre la migració i el refugi , a càrrec de Nexes Interculturals, amb la col·laboració de la Fundació Putxet, la Plataforma Sarrià-Sant Gervasi Refugi i d’Europa Sense Murs.

Una activitat recomanada per a persones majors de 14 anys.

L’acte pretén donar a conèixer la diversitat de històries migratòries de diferents persones, donant visibilitat les desigualtats que viuen i les discriminacions i vulneracions de drets humans que les travessen.

Els grups de persones lectores podran escoltar les històries d’almenys 3 persones llibres diferents. Hi haurà un catàleg explicatiu amb una breu descripció de les persones llibres. Cada persona llibre tindrà un espai on rebrà als grups de persones lectores en diferents torns.

Es tancarà l’activitat amb un reconeixement a les persones llibres que han col•laborat amb les seves històries de vida i a les persones lectores que han participat.

3 hores de duració, de les 11h a las 14h.

Entrada lliure amb inscripció prèvia


Amb el suport de

Ajuntament de Barcelona


On?

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772