Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
18 Setembre Divendres

CACHADA / EL DOCUMENTAL DEL MES

18 Setembre 2020, 20:30 - 18 Setembre 2020, 20:30
El Teatre de Sarrià, Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034

El cicle de violència és pervers, però la força del teatre és més poderosa. Cinc venedores ambulants d’El Salvador exposen les seves vides en un taller de teatre. Allà parlen de les seves vivències als mercats i a les seves llars, la qual cosa els permet reviure els traumes que han patit al llarg de la seva vida.

A través d’aquest experiment liderat per la professora Egly Larreynaga, aquestes dones –Magaly, Magda, Ruth, Chileno i Wendy– viuen una transformació profunda que els permetrà descobrir la seva pròpia veu i adonar-se dels efectes que ha provocat en elles i en els seus fills la realitat violenta i masclista que les envolta. A través dels assajos, aquestes dones solteres i treballadores seran conscients que el cicle de la violència es reprodueix amb facilitat en ambients on els fills creixen sense haver paït el dolor del passat.

Després de formar una petita companyia anomenada La Cachada Teatro, accepten el repte de crear una obra professional interpretant-se a si mateixes per explicar les seves històries i experiències vitals. Un procés catàrtic, sincer i alliberador que reflecteix la valentia d’aquestes dones per afrontar el seu passat i els secrets més profunds amb una generositat encoratjadora.
3€ /entrada general
Entrada lliure /persones associades

SABER MÉS
20 de setembre, a les 20:30h
28 de setembre, a les 20:30h

HONEYLAND

MARWA. PETITA I VALENTA

18 d'octubre, a les 20:30h

26 d'octubre, a les 20:30h

SABER MÉS
Mostra els detalls
Data: Setembre 18
Hora: 20:30
Cost:
Esdeveniment CategoriesCineclub, Cinema
Recinte
Venue Name: El Teatre de Sarrià
Address: Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
Telèfon: 932039772