Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
28 novembre Dissabte

[CANCEL·LAT PER MOTIU DE LA COVID19] VES ANTON QUE EL QUI ES QUEDA JA ES COMPON / TEATREGEM – HI SOM TOTS?

28 novembre 2020, 18:00 - 28 novembre 2020, 18:00

El grup de teatre Hi som tots? del bloc Teatregem, del Centre de Sarrià, ens presenten l’obra teatral Ves Anton que el que queda ja es compon.


Des del grup de teatre Hi som tots creiem en el teatre com un mitjà per expressar sentiments i fets reals o ficticis que fem arribar als espectadors a través de la  paraula i del gest del cos. L’expressió teatral ens dona l’oportunitat de fer riure, plorar i desvetllar l’interès d’aquells qui ens escolten.  

El teatre potencia en els joves i els adults tot un seguit de qualitats que són molt útils pel desenvolupament humà. Així doncs, a Teatregem no només fem teatre sinó que treballem habilitats com ho són la capacitat de parlar en públic, saber escoltar, respectar els torns, coordinar els moviments del cos amb la paraula o potenciar la capacitat de memòria. A través del treball en equip i de les emocions, potenciem els sentiments mitjançant la interpretació. Però el més important és que ens ho passem d’allò més bé i gaudim de totes les obres de teatre que portem a escena!  

Mostra els detalls
Data: 28 28Europe/Andorra novembre 28Europe/Andorra 2020
Hora: 18:00
Cost: €2 - €5
Categoria d'EsdevenimentTeatre