Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CICLE DE CULTURA POPULAR ALS ATENEUS: El Mirador – Cor Albada de l’agrupació Cor Madrigal i Cor Jove de la Coral Sant Jordi

octubre 17 / 18:00 19:00

Entrada lliure

ENTRADES

Obra de Josep Vila i Casañas per a cor i piano on s’entrellacen una trentena de cançons populars catalanes. El concert conté moments de gran potència musical i d’altres d’un gran lirisme.

Aquests dos cors provinents de dues de les famílies corals més destacades del país s’ajunten per presentar una obra referent del repertori català recent. El Cor Albada va néixer l’any 1967 i compta amb una vintena de joves d’entre 18 i 30 anys. D’altra banda, el Cor Jove de la Coral Sant Jordi es va crear l’any 2009 per donar resposta als cantaires que, després de passar per les corals infantils de l’entitat, volien continuar formant part del grup.

Els cors

Cor Albada
El Cor Albada ha realitzat concerts arreu dels Països Catalans. També ha actuat a Castella, Andalusia, Cantàbria, Euskadi, Navarra, Aragó, Portugal, França, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Luxemburg, Alemanya, Suïssa i a la República Txeca. Molts d’aquest concerts, han estat fruit d’intercanvis amb joves cantaires d’aquests països. Entre les obres interpretades els darrers anys hi destaquen: Requiem de Fauré, Jesu, meine Freude de Bach, la Missa brevis Sancti Joannis de Deo de Haydn, Missa Choralis de Liszt i el Stabat Mater de Rheinberger.

Cor Jove de la Coral de Sant Jordi
Format per nois i noies d’entre 18 a 25 anys, el Cor Jove és un cor mixt que té per objectiu donar continuïtat a la formació dels cantaires del Cor Infantil i preparar-los per al seu pas a la Coral Sant Jordi. Durant aquesta etapa, adquireixen un protagonisme especial el treball de lectura a vista i la formació vocal, per la qual cosa el Cor Jove compta amb una professora de cant. Tot i que es nodreix especialment dels cantaires del Cor Infantil, el Cor Jove també està obert a altres incorporacions. En aquest cas, cal fer una prova de veu que servirà per conèixer el seu nivell i valorar si cal reforçar la seva formació i dedicació per posar-se al nivell del cor.

El noi de la mare – Cor Jove de la Coral Sant Jordi
El último café – Héctor Stamponi | Cor Albada

Amb la col·laboració

Ajuntament de Barcelona

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772