Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

MÚSICA CORAL DE DONES COMPOSITORES / COR BRUCKNER BARCELONA / CICLE DE MÚSICA DE DONES I COMPOSITORES

juliol 9 / 20:00 21:00

€5 Lliure /persones associades al Centre de Sarrià

ENTRADES

Aquest 2021 realitzem la setena edició d’aquest cicle que vol mostra el talent de la dona en el món de la composició musical, i el gran llegat que les diferents compositores han deixat al llarga de més de 45 segles. I aquest 2021 s’escau el 125è aniversari de la mort de Clara Schumann, compositora a la qual volem donar al llarg d’aquest cicle un especial homenatge.

En aquest quart concert del cicle, l’emblemàtic Cor Bruckner Barcekiba ens oferirà un concert que ens aproparà a algunes compositores catalanes del segle XXI.

Cor Bruckner Barcelona

El Cor Bruckner Barcelona som una agrupació coral integrada per una quarantena llarga de membres, tots/es amb una sòlida formació musical i vocal contínua.

Creat inicialment com un cor de cambra, la intensa activitat musical del cor així com el ric panorama coral català l’han fet créixer i evolucionar fins a esdevenir un dels principals cors amateurs de Catalunya de l’actualitat.


Directora
Júlia Sesé

Sopranos
Llucia Anglada, Míriam Aumatell, Dàlia Canals, Vanessa Castillo, Maria Cobo, Irene Cuxart, Clara Enrich, Laura Espriu, Marta Esteban, Judith Gabarró, Yaiza Gutiérrez, Iris Mañá, Marta Reig, Maria Traver, Anna Wright.

Mezzosopranos/Contralts
Berta Armengol, Elna Bagés, Aina Bertran, Elvira Bullich, Míriam Farré, Ma Remei Ferrer, Mariona Reixach, Maria Riu, Alexandra Torres, Xiomara Villa.

Tenors
Alejandro Arce, Isaac Campos, Josep Carreras, Joan Chaparro, Daniel Gálvez, Tomàs Lledó, Ruben Ortiz, Pau Tallada, Miquel Villalba.

Barítons/Baixos
Robert Bailey, Daniel Falces, Ignasi Güell, Gil Lladó, Miguel Noguera, Josep Rebled, Martí Santacana, Juan Carlos Segurana, Josep Tarragó, Damià Torres.Programa

Schilflied Fanny Mendelssohn (1805-1847)

Pater noster Junkal Guerrero (1968)

Renouveau Lili Boulanger (1893-1918)
Solistes: Berta Armengol, Vanessa Castillo i Robert Bailey
Piano: Miquel Villalba

Arabesque Germaine Tailleferre
Clarinet: Míriam Farré
Piano: Dani GálvezIm

Wald Fanny Mendelssohn (1805-1847)

Oculi Omnium Joanna Marsh (1970)

Hymn au soleil Lili Boulanger (1893-1918)
Solista: Mariona Reixach
Piano: Daniel Falces

Zerupeko IzarEva Ugalde (1973)

La Mosca Anna Campmany (1993)
Estrena absoluta

Gitana hechicera Peret (1935-2014)

Michèle Alderete (1974)


Directora i soprano
Júlia Sesé

Nascuda a Barcelona el 1983. Llicenciada en Direcció Coral (2006) i Cant Clàssic (2012) per l’Escola Superior de Música de Catalunya. Ha estat guardonada dues vegades amb la beca per a cantants de la Fundació Victòria del Àngels (2010 i 2011). Va complementar els seus estudis de direcció amb masterclass realitzades a Holanda, Noruega, Itàlia i Espanya amb directors com H. Christophers, S. Carrington, J. Duijck, D. Warland o M. Gläser. Per perfeccionar-se com a cantant de Lied va participar en masterclass amb el professor H. Höll a Finlàndia i amb el professor W. Rieger a Barcelona. També es va especialitzar en tècnica vocal de música contemporània a França amb el director G. Jourdan.

Ha cantat com a solista amb l’Orquestra Barroca Catalana, amb l’orquestra Murtra Ensemble, amb l’orquestra Girona XXI, amb l’orquestra Les talents lyriques, amb el Quartet Filharmonia de Barcelona, amb el quartet La Colombina, en l’ensemble In Canto i en el musical Mar i Cel de la companyia Dagoll Dagom i música d’Albert Guinovart en el paper de Saïd nen/Montserrat del musical Mar i cel.

Dirigeix el Cor Anton Bruckner des del 2007 i el Cor Plèiade des del 2014. Ha estat assistent de Conxita Garcia en la direcció del Cor del Gran Teatre del Liceu durant la temporada 2017/18. Ha dirigit el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana en l’espectacle infantil Kantikipugui (gener de 2018). També n’ha sigut la directora preparadora per a L. Vilamajó (octubre 2017) i J.C. Spinosi (abril 2018). És la coordinadora de l’ensemble professional The Beauty Fools. Imparteix tècnica vocal als membres de VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió que dirigeix J.Vila Jover. Forma part de l’equip de directors preparadors del Messies de Händel participatiu que organitza CaixaBank. S’ha encarregat de la preparació a Càceres, Gijón i Barcelona. Ha estat membre del jurat del Festival Internacional Coral de Malgrat de Mar en cinc edicions.


El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772