Home / 0
Carregant Esdeveniments
01 Novembre Diumenge

CONCERT DE BANDA SONORA / AMB “LA VALENCIANA”

01 Novembre 2020, 12:00 - 01 Novembre 2020, 12:00
El Teatre de Sarrià, Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034

Peça original per a banda, a càrrec de “La Valenciana”, una banda simfònica amb una plantilla estable d’uns 70 músics amateurs i professionals. Es tracta de la primera banda de música formada majoritàriament per valencianes i valencians residents a Barcelona. El seu director és el mestre Vicent Pérez i Esteban -Coleto-.


DIRECTOR: VICENT PÉREZ I ESTEBAN (Trombonista i Compositor)
Vicent Pérez i Esteban, Coleto, naix a Albaida (València) en 1976. Comença els seus estudis musicals a l’escola del Cercle Musical “Música Vella d’Albaida” a l’edat de cinc anys. Posteriorment, estudia als conservatoris de Carcaixent i València amb els professors Vicent López, Manuel Castellanos i Joaquim Vidal, obtenint Menció d’Honor als Graus Elemental i Mitjà i Premi d’Honor al Grau Superior. També és Llicenciat en Composició pel Conservatori del Liceu de Barcelona amb el mestre Israel David Martínez en 2014. Membre fundador de “Albaida Brass Quintet”, ha col·laborat amb el Quartet de Trombons de Barcelona (QTB) i ha format part del duet de trombó i percussió “Djenun Duo”. A nivell orquestral, ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE) des de 1992 fins 1996 i l’Orquestra Simfònica del Vallès en 1994-95. Des de setembre de 1997 és membre de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). A més de col·laborar amb l’Orquestra de València, l’Orquestra de Cambra de Barcelona, Orquesta Nacional de España (ONE), Kibutz d’Israel, l’Orquestra Simfònica d’Alacant, Orquestra del Teatre Lliure, Orquesta Filharmonía de Galicia, Orquesta Pablo Sarasate de Pamplona, Orquesta Ciudad de Granada, Orquesta Sinfónica de Bilbao, Orquestra de Música Contemporània Barcelona 216, entre d’altres.

Ha fet col·laboracions i gravacions amb músics de jazz com Perico Sambeat i Llibert Fortuny. És autor de diverses obres dedicades a la festa de Moros i Cristians com: Alí-Gea-Bà Spyros (m.m.), El timbal i la lluna del Cid (m.c.), Menda Capità (m.m.), Albaidejar (p.d. finalista al Concurs de Calp 2005) o Templaris d’Albaida (m.c). Des de març de 2016 és director de la Societat Musical del País Valencià a Barcelona (SMPVB), “La Valenciana”.Taquilla inversa

Mostra els detalls
Data: Novembre 1
Hora: 12:00
Cost: Taquilla inversa
Esdeveniment CategoriesCultura popular, Música
Recinte
Venue Name: El Teatre de Sarrià
Address: Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
Telèfon: 932039772