Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Concert de l’Orfeó Sarrianenc, amb motiu del 125è aniversari del Centre

octubre 24 / 18:00 19:00

€8 5€ /persones associades al Centre de Sarrià

ENTRADES

El Centre i Teatre de Sarrià celebra 125 anys d’història. I, per conmemorar aquest aniversari, els tres grups de l’Orfeó Sarrianenc ens han preparat un concert molt especial. Tots els integrants del Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc, l’Orfeó Sarrianenc i Dones Veu, en un mateix escenari.

L’Orfeó Sarrianenc

L’Orfeó Sarrianenc és un reconegut projecte de formació musical en cant amb més de cent anys d’història. Es tracta d’una institució que fomenta la diversitat i el coneixement de la cultura catalana i que està adscrita a la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC).  
L’Orfeó va ser fundat l’any 1917 pel director Àngel Obiols i va celebrar el seu primer concert amb motiu de la hissada de la bandera catalana per primer cop a la Casa de la Vila de Sarrià (1917).

El Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc neix l’any 2015 amb la voluntat d’oferir un espai per al cant coral a un grup jove d’entre 18 i 35 anys. Des de llavors, i guiats pel seu director Gerard Ibáñez el grup ha anat creixent fins al nombre actual de 40 cantaires i acumulant un gran nombre d’experiències tant musicals com personals.

El grup Coral Dones Veu va començar l’any 2017 quan un grup de noies amb ganes de cantar, aprendre i passar-ho bé va contactar amb el director Gerard Ibáñez, que es va oferir a dirigir-nos.  

Direcció

Albert Cabero: director del Cor de l’Orfeó Sarrianenc
Gerard Ibáñez: director del Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc i del grup coral Dones Veu

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772