Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

CONCERT DE NADAL D’ÒMNIUM: Hirundo Maris (Arianna Savall i Petter Udland Johansen) amb Dani Espasa

desembre 23 / 19:30 20:30

Preu 15€ /platea – 10€ /amfiteatre

Ja tornem a tenir aquí el tradicional concert de Nadal d’Òmnium Barcelona, al Teatre de Sarrià. En aquesta ocasió, podrem escoltar cançons mediterrànies i nòrdiques, a càrrec d’Hirundo Maris, amb Arianna Savall i Petter Udland Johansen, acompanyats de Dani Espasa.

Hirundo Maris

Petter Udland Johansen
Petter Udland Johansen va néixer a Oslo Noruega, on va rebre les seves primeres lliçons musicals de cant, violí i piano. Va estudiar música a l’acadèmia de música de Noruega, on va obtenir el seu diploma el 1996. Entre 1997 i 2000 va estudiar música primerenca a Schola cantorum Baseliensis amb Richard Levitt com a professor. Posteriorment va estudiar en privat amb el Tenor alemany Hans Peter Blochwitz a Basilea. Va ser contractat com a cantant, compositor/arranger i instrumentista per al projecte Klang der Staufer amb la Capella Antiqua Bambergensis amb qui ha interpretat concerts per tot Alemanya juntament amb Arianna Savall. Amb aquest Ensemle, juntament amb Arianna Savall, també van gravar el CD a l’intermediari de bleak, que era 10 setmanes sota el top 10 a la jpc de càrrega clàssica alemanya.

Arianna Savall
Nascuda a Basilea (Suïssa) el 1972 en el sí d’una família de músics catalans, Arianna Savall Figueras inicia l’estudi de piano amb Susanne Hockenios, i l’arpa clàssica amb Magdalena Barrera. El 1991 començà, paral·lelament, els seus estudis de cant amb Maria Dolors Aldea al conservatori de Terrassa, on finalitza els seus estudis de cant i arpa. Entre els darrers enregistraments on ha participat, podem citar “Don Quijote” que rep el premi per unanimitat “Record of the year” (Midem Classical Awards 2006), “La Folia” i “Ninna Nanna”, “Diaspora Sefardí”(Nominació dels Grammy 2001)que reben nombrosos premis; el disc en família “Du temps et de l’instant” nominat finalista als premis de la música de l’SGAE el 2005 i “Lux Feminae” darrera publicació de Montserrat Figueras.

Dani Espasa
Nascut a la Canonja, va estudiar piano als Conservatoris de Tarragona i Barcelona, i arquitectura a l’UPC de Barcelona. Ha treballat com a compositor, pianista i director musical de teatre, dansa i televisió (TV3 i TVE). A més de ser productor i compositor de diversos discos de Lídia Pujol, també és director musical, pianista i acordionista de la cantant Maria del Mar Bonet. Ha dirigit l’ensemble de música contemporània Bcn216, i ha estrenat i enregistrat peces per a piano del compositor Joan Albert Amargós i Enric Granados. Des del 2003 és pianista i clavecinista col·laborador de l’OBC, amb qui ha enregistrat com a solista pels segells Naxos, Harmonia Mundi i BIS Records.
Després de completar els estudis de clave i baix continu amb Béatrice Martin a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), cursos amb Pierre Hantaï i Olivier Beaumont, i estudis de música de cambra amb J. Savall, P. Memelsdorff, J.-P. Canihac i M. Kraemer, inicia una intensa activitat en grups de música barroca, renaixentista i medieval. En aquesta etapa treballa amb Hespèrion XXI, Le Concert des Nations, Mala Punica, La Hispanoflamenca, Les Sacqueboutiers de Toulouse i La Caravaggia. Ha actuat en prestigiosos festivals de música i sales de concerts d’Europa, Amèrica i Àsia. Des del 2005 és director de l’orquestra barroca Vespres d’Arnadí.


Organitza

Omnium


On?

Teatre de Sarrià

Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Barcelona 08034 Espanya
+ Mapa de Google
932039772