Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

DANSA | EL TRENCANOUS

gener 29 / 18:00 19:00

29 de gener | 18:00h

Preu 10€ | 8€ menors de 12 anys i persones associades al Centre de Sarrià

El Centre de Dansa de Catalunya escenifica el famós conte amb música de Txaikovski. La idea original és d’E.T.A. Hoffman, però Alexandre Dumas la va endolcir i és aquesta la versió escollida. La dansa clàssica porta el fil de la narració. L’ambientació màgica s’aconsegueix mitjançant projeccions digitals.

Argument

Una família benestant celebra la nit de Nadal a casa seva. De sobte, un personatge misteriós sorprèn als presents amb joguines meravelloses i un ninot trencanous per a la petita Clara. Fritz, el germà, gelós, trenca el ninot. Però aquesta és una nit màgica. La Clara surt del llit entrada la nit i torna sota l’arbre on troba el seu trencanous arreglat.

Els somnis es barregen amb la fantasia: el trencanous cobra vida i porta a la Clara a un viatge al Regne dels Dolços on la Fada de Sucre els obsequia amb les més belles danses de recondits paratges.

Fitxa artística

Música: Peter Hitx Txaikovski. Coreografia: Roser Muñoz i Joan Boix. Ballarins/es de Formació del Centre de Dansa de Catalunya. Responsable de vestuari: Gina Nunura. Amb la colaboració del Teatre Joventut i de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.