Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CICLE DE MÚSICA DE DONES I COMPOSITORES (VII Edició): 100 ANYS DE L’ANNEXIÓ DE SARRIÀ A BARCELONA. CANÇONS DE COMPOSITORES SARRIANENQUES

octubre 15 / 20:00 21:00

ENTRADES
Entrada lliure

Celebrem el centenari de l’annexió de la vila de Sarrià a la ciutat de Barcelona amb un homenatge a diverses compositores sarrianenques:
Dolors Vedruna
Isabel Güell
Mercè Vila
Carme Karr

A càrrec de Maria Teresa Garrigosa (soprano) i Pau Casan (piano).

Artistes

Pau Casan (piano)
Format amb M. Farré a Barcelona i amb R. Vignoles al Royal College of Music de Londres, becat per la Fundació Pedro Pons. Guardonat amb el 1r Premi del 23è Concurs Joan Massià i el Premi al millor pianista del 22è Premi Ciutat de Berga, en la modalitat de Cambra Vocal – Lied. Ha actuat com a solista a Londres, Bogotá, Barcelona, Reus i San Sebastián, i com a acompanyant per Espanya, França, Portugal, Dinamarca, Finlàndia, Alemanya, el Regne Unit, Colòmbia i la Xina.

Els seus enregistraments inclouen CDs amb Columna Música amb obres de piano solista i com a acompanyant. Col.labora regularment amb el Gran Teatre del Liceu com a mestre repertorista. Actualment compagina l’activitat concertística amb la docència al Conservatori Superior de Música del Liceu i a l’Escola Coral de l’Orfeó Català, com a pianista del Cor Jove i del Cor Infantil.

Maria Teresa Garrigosa (soprano)
Nascuda l’any 1961 a Barcelona, realitzà els seus estudis de cant al Conservatori Superior Municipal de Música amb Míriam Franchieri i Enriqueta Tarrés, i de repertori amb Manuel García de Morante, on va obtenir el premi d’honor del Grau Mig de Cant i el premi extraordinari del Grau Superior. Posteriorment ha treballat amb Xavier Torra, David-Wilson Johnson, Kurt Widmer i Viv Manning.

L’any 1982 debutà com a solista al Palau de la Música Catalana interpretant el Te Deum de M.A. Charpentier. Ha treballat a la Capella Reial de Catalunya destacant la seva intervenció en les òperes Una Cosa Rara de Vicent Martín Soler i Orfeo de Monteverdi interpretades al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Auditori Nacional de Madrid i Fundaçao Gulbenkian de Lisboa.

Ha enregistrat per a Auvidis, Ars Harmònica, La mà de Guido, Columna Música i també per a Catalunya Música i Radio Nacional d’Espanya. Cal destacar: Verdaguer i el Lied Català (2005), Ramon Humet, Todo cambia la única verdad (2007), Compositores Catalanes – Generació modernista (2008), Jaume Bosch i Renard. Obres per a veu i guitarra (2010), Compositores catalanes – Generació noucentista (2014) i L’obra completa per a veu i piano d’Antoni Massana i Bertran (2014).
Màster en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb el treball: Les compositores modernistes: Una generació insòlita.


On?

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772