Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

I CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA: CONCERT DE VIOLONCEL I PIANO – Pau Codina i Maria Canyigueral: Obres de Beethoven i Prokofiev

octubre 20 / 20:00 21:00

ENTRADES
€15 12€ / persones associades al Centre de Sarrià i l'associació Amics de la Unesco de Barcelona – 8€ per l'alumnat del Liceu i de l'Esmuc
L’Associació Amics de la Unesco de Barcelona i l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, amb la coordinació i direcció musical de Maria Canyigueral, coprodueixen el primer cicle de música de cambra al Teatre de Sarrià, amb l’objectiu de difondre la música de cambra per a piano i diferents instruments. Una iniciativa que permetrà també concretar alguns dels 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de l’agenda 2030, com la Salut i el Benestar; l’Educació de qualitat; la Igualtat de gènere; la Reducció de les desigualtats; la Pau, justícia i institucions i, sobretot, el darrer: Aliança per a assolir els objectius.
En aquest sisè concert comptarem amb la presència de Pau Codina (violoncel) i Maria Canyigueral (piano). Junts ens interpretaran obres de Beethoven i Prokofiev.

Artistes

Pau Codina (viloncel)
Nascut a Barcelona l’any 1988, Pau Codina realitza els seus estudis a l’Escola Municipal de Música de Manlleu, la prestigiosa Yehudi Menuhin School, la Guildhall School of Music & Drama i la Chapelle Musicale Reine Elisabeth de Brussel·les.   Com a solista ha tocat en grans sales arreu d’Europa com el Royal Festival Hall, el Wigmore Hall, el Palau de la Música Catalana i el Teatro Monumental de Madrid, i amb orquestres com l’Orquestra de Cambra Franz Liszt de Budapest, la de Cambra de Wallonie i la d’Andorra, L’Orquestra Nacional de Bèlgica, l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’OBC i l’Orquestra de RTVE, entre d’altres.  
Apassionat de la música de cambra, forma part del Trio Fortuny i l’Oculi Ensemble. L’han reconegut amb el primer premi del concurs Guilhermina Suggia, el premi Schlosskonzert del Festival Internacional de Kronberg i el primer premi i el premi especial EMCY del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya. També va rebre els premis a la millor nova proposta i millor directe de clàssica, per votació popular, de la revista Enderrock. Actualment és membre de l’Esbjerg Ensemble (Dinamarca).

Maria Canyigueral (piano)
Premiada en concursos internacionals, el 2010 Maria Canyigueral és finalista del XII Concours International de piano d’Ille de France. Al 2012 va obtenir el segon premi al Wifrid Parry Prize de Londres juntament amb la violinista Marisol Lee. Al 2013 l’hi otorguen el segon premi al Max Pirani Trio Prize de Londres amb Ianthe Ensemble i al 2014 rep el segon premi al Concurso Internacional de Música de cámara “Antón García Abril” de Granada juntament amb el viol•loncelista Alexander Rolton.
Directora musical del Cicle de Música de Cambra.

Series Prestige : Pau Codina

Amics de la Unesco Barcelona

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772