Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

I CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA: CONCERT DE VIOLONCEL I PIANO – Pau Codina i Maria Canyigueral: Obres de Beethoven i Prokofiev

octubre 20 / 20:00 21:00

ENTRADES
€15 12€ / persones associades al Centre de Sarrià i l'associació Amics de la Unesco de Barcelona – 8€ per l'alumnat del Liceu i de l'Esmuc

L’Associació Amics de la Unesco de Barcelona i l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, amb la coordinació i direcció musical de Maria Canyigueral, coprodueixen el primer cicle de música de cambra al Teatre de Sarrià, amb l’objectiu de difondre la música de cambra per a piano i diferents instruments. Una iniciativa que permetrà també concretar alguns dels 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de l’agenda 2030, com la Salut i el Benestar; l’Educació de qualitat; la Igualtat de gènere; la Reducció de les desigualtats; la Pau, justícia i institucions i, sobretot, el darrer: Aliança per a assolir els objectius.

En aquest sisè concert comptarem amb la presència de Pau Codina (violoncel) i Maria Canyigueral (piano). Junts ens interpretaran obres de Beethoven i Prokofiev.

Artistes

Pau Codina (viloncel)
Entre els premis que ha obtingut es destaquen el 1r premi del concurs Guilhermina Suggia de Londres, el Martin Scholarship Award de Londres, el premi Schlosskonzert del Festival Internacional de Kronberg, el tercer premi i el premi de la crítica otorgat per unanimitat del Concurs Primer Palau de Barcelona i el primer premi així com el premi especial EMCY del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya. També va rebre els premis a la millor nova proposta i millor directe de clàssica, per votació popular, de la revista Enderrock.

Maria Canyigueral (piano)
Premiada en concursos internacionals, el 2010 Maria Canyigueral és finalista del XII Concours International de piano d’Ille de France. Al 2012 va obtenir el segon premi al Wifrid Parry Prize de Londres juntament amb la violinista Marisol Lee. Al 2013 l’hi otorguen el segon premi al Max Pirani Trio Prize de Londres amb Ianthe Ensemble i al 2014 rep el segon premi al Concurso Internacional de Música de cámara “Antón García Abril” de Granada juntament amb el viol•loncelista Alexander Rolton.

Series Prestige : Pau Codina

Amics de la Unesco Barcelona

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772