Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

I CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA: [SEGONA PART] INTEGRAL DE LES DEU SONATES DE BEETHOVEN PER A PIANO I VIOLÍ – Lana Trotovsek (violí) i Maria Canyigueral (piano)

novembre 6 / 18:00 19:00

El Teatre de Sarrià tanca el seu homenatge al 250è aniversari de Beethoven amb la culminació de la primera edició del I Cicle de Música de Cambra, dirigit per Maria Canyigueral. Un homenatge que comptarà amb tres jornades consecutives (5, 6 i 7 de novembre) de pirotècnia musical beethoveniana mai escoltada fins al moment a casa nostra, acompanyada dels comentaris del periodista de Catalunya Música, Joan Vives.

El duo format per la pianista Maria Canyigueral i la violinista Lana Trotovšek interpreta la gran fita inèdita per a piano i violí que inclou la cèlebre ‘Sonata a Kreutzer‘ en un esdeveniment únic.

Un concert que s’interpretarà per primera vegada a Barcelona, presentant l’ambiciós projecte exposat al Festival de Ljubjliana 2020, i que el segell de la ràdio d’Eslovènia acaba de publicar en forma d’àlbum en 4 CD’s lloats per la crítica.


Programa

Sonata per a violí i piano Op. 12 n.2, en La major, núm. 2 (1797-1798)
Sonata per a violí i piano Op. 30 n.1, en La major, núm. 6 (1801-1802)
Sonata per a violí i piano Op. 47 n.9, en La major, “Kreutzer-Sonate” (1802-1803)

Preu 15€ /entrada general – 12€ / persones associades al Centre de Sarrià i l'associació Amics de la Unesco de Barcelona – 8€ / alumnat del Liceu i de l'ESMUC

Artistes

Lana Trotovsek (violí)
La violinista Lana Trotovsek ha captivat el públic amb la seva «autèntica sensació d’actuació intuïtiva en directe» (The Strad) i per portar «profunditat i perspicàcia» a les seves interpretacions. Washington Post l’ha descrit com a «Radiant» i lloat el seu «to clar i refinat amb sentit musical de frases i entonació impecable».

Maria Canyigueral (piano)
Maria Canyigueral ha estat descrita per la Vanguardia com “una pianista de gran personalitat”. S’ha presentat en recitals al Palau de la Música Catalana, el Wigmore Hall de Londres, a St John Smith Square, l’Auditori de Girona, a l’Auditori de Caputxins de Figueres dins la Schubertíada, Festival de Portaferrada, al Festival de Cervià de Ter organitzat per Ibercamera, i a diverses ciutats catalanes dins del circuit Xarxa de músiques de Joventuts Musicals de Catalunya. Ha actuat a França, el Regne Unit, Japó, Espanya i Eslovènia.

El juny del 2018 va estrenar al Conway Hall de Londres el seu projecte ‘Avant-guarding Mompou’, amb un cicle inèdit de nou compositors europeus escrit especialment per la ocasió, retrant homenatge al cicle de Cançons i danses de Frederic Mompou. El projecte va ser premiat per Arts Council d’Anglaterra. L’ha presentat al Palau de la Música Catalana i a la Fundación Juan March de Madrid. A l’abril del 2020 es va publicar amb el segell discogràfic alemany Audite, rebent el reconeixement de revistes com La Revista Musical Catalana, Melmómano, Pizzicato Magazine i International Piano. Recentment s’ha publicat en 4 CDs  la integral de les deu Sonates per violí i piano de Beethoven, presentades juntament amb la violinista Lana Trotovsek al Festival de Ljubljana 2020, gravació en directe realitzada per ZKP RTV Slovenija. Nous compromisos properament a Bèlgica, Escòcia, Anglaterra, Polònia i Catalunya.PRIMERA PART
Op.12 n.1, la Opus 12 n.3, la Opus 23 n.4 i la Opus 24 n.5.

5 de novembre
20:00h

> MÉS INFO

TERCERA PART
Op.30 n.2, la Op.30 n.3 i la Op.96 n.10.

7 de novembre
18:00h

> MÉS INFO


Coorganitza

Amics de la Unesco Barcelona


On?

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772