Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

I CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA: INTEGRAL DE LES DEU SONATES DE BEETHOVEN PER A PIANO I VIOLÍ – Lana Trotovsek (violí) i Maria Canyigueral (piano)

novembre 5 / 20:00 21:00

ENTRADES
€15 12€ /persones associades al Centre de Sarrià i l'Associació Amics de la Unesco de Barcelona

L’Associació Amics de la Unesco de Barcelona i l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, amb la coordinació i direcció musical de Maria Canyigueral, coprodueixen el primer cicle de música de cambra al Teatre de Sarrià, amb l’objectiu de difondre la música de cambra per a piano i diferents instruments. Una iniciativa que permetrà també concretar alguns dels 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de l’agenda 2030, com la Salut i el Benestar; l’Educació de qualitat; la Igualtat de gènere; la Reducció de les desigualtats; la Pau, justícia i institucions i, sobretot, el darrer: Aliança per a assolir els objectius.

En aquest setè concert comptarem amb la presència de Lana Trotovsek (violí) i Maria Canyigueral (piano). Juntes ens interpretaran un concert integral de les deu sonates de Beethoven.

Presentarà els últims tres concerts el divulgador musical Joan Vives.

Op.12 n.1, la Opus 12 n.3, la Opus 23 n.4 i la Opus 24 n.5.

Artistes

Lana Trotovsek (violí)
La violinista Lana Trotovsek ha captivat el públic amb la seva «autèntica sensació d’actuació intuïtiva en directe» (The Strad) i per portar «profunditat i perspicàcia» a les seves interpretacions. Washington Post l’ha descrit com a «Radiant» i lloat el seu «to clar i refinat amb sentit musical de frases i entonació impecable».

Maria Canyigueral (piano)
Premiada en concursos internacionals, el 2010 Maria Canyigueral és finalista del XII Concours International de piano d’Ille de France. Al 2012 va obtenir el segon premi al Wifrid Parry Prize de Londres juntament amb la violinista Marisol Lee. Al 2013 l’hi otorguen el segon premi al Max Pirani Trio Prize de Londres amb Ianthe Ensemble i al 2014 rep el segon premi al Concurso Internacional de Música de cámara “Antón García Abril” de Granada juntament amb el viol•loncelista Alexander Rolton.


Amics de la Unesco Barcelona

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772