Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

II CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA | HAYDN I BEETHOVEN

octubre 22 / 20:00 21:00

Dissabte 22 d’octubre | 20:00h

Preu 15€ general | 12€ menors de 30 anys i persones associades al Centre | 8€ alumnat del CSM Liceu i ESMUC

En el 6è concert d’aquesta segona edició del cicle de música de cambra, els germans Abel i Arnau Tomàs tornen al Teatre de Sarrià, juntament amb la pianista Maria Canyigueral, amb un concert de Trios amb piano de L. van Beethoven, així com el Divertimento K254 en Si bemoll Major de W. A. Mozart.

En aquesta ocasió, el músic i divulgador musical Joan Vives s’encarregarà de fer els comentaris del concert.

Què escoltarem?

Divertimento K254 en Si bemoll Major
de W. A. Mozart.

Dos trios de Beethoven

Arnau Tomàs
(violí)

Nascut a Barcelona, Arnau Tomàs és actualment reconegut com un dels violocel.listes més versatils i polifacètics de la seva generació, combinant projectes solístics amb una intensa activitat cambrística, sent el fundador del Quartet Casals i el Trio Ludwig.

Premiat en diversos Concursos Nacionals i Internacionals, ha ofert nombrosos recitals de violoncel i ha actuat com a solista amb les Orquestres de Radiotelevisió Espanyola, Simfònica de Tenerife, OSV, Simfònica de Galícia i OBC entre d’altres. L’any 1992, va participar activament en la filmació d’un reportatge televisiu sobre Yo Yo Ma al Concertgebouw d’Amsterdam, interpretant suites de Bach per ell.

> SABER MÉS

Abel Tomàs
(cello)

Abel Tomàs Realp va néixer a Barcelona el 1980. Va començar a estudiar música amb el seu pare i el violí amb el seu tiet. Ha estat alumne de Zakhar Bron i de Serguei Fatkouline a la Escuela Superior de Música Reina Sofía i posteriorment de Víktor Tretjakov a la Hochschule für Musik Köln. La seva formació cambrística ha estat  profundament influenciada pels mestres Walter Levin, Rainer Schimdt i György Kurtág.

Abel Tomàs ha estat premiat en diversos concursos nacionals i internacionals a Espanya i Argentina. Com a solista ha actuat  amb diverses  orquestres, com ara  l´Orquestra Simfònica de Barcelona, l´Orquestra simfònica del Vallès, l´Orquestra Simfònica d´Euskadi, l´Orquestra Simfònica de Tenerife i amb directors com James Judd, Junichi Hirokami, Victor Pablo Perez, Carlo Rizzi, Rubén Gimeno i Zubin Mehta.

> SABER MÉS

Maria Canyigueral
(pianista)

Maria Canyigueral ha estat descrita per la Vanguardia com “una pianista de gran personalitat”.

Premiada en concursos internacionals, el 2010 és finalista del XII Concours International de piano d’Ille de France; el 2012 va obtenir el segon premi al Wifrid Parry Prize de Londres juntament amb la violinista Marisol Lee; el 2013 l’hi otorguen el segon premi al Max Pirani Trio Prize de Londres amb Ianthe Ensemble i el 2014 rep el segon premi al Concurso Internacional de Música de cámara “Antón García Abril” de Granada juntament amb el violoncel.lista Alexander Rolton.

> SABER MÉS

Joan Vives
(pianista)

Flautista de bec, professor d’història de la música i divulgador musical. Ha realitzat una important activitat concertística des del 1980 amb diversos grups de cambra i orquestrals, realitzant concerts per Alemanya, Àustria, Itàlia, França, Andorra, i arreu de l’Estat Espanyol. També enregistraments discogràfics (EMI, La ma de Guido, etc…), radiofònics (Catalunya Música, Radio Nacional de España, Radio Classique Française, etc…) i per a Televisió (TV3, TVE, diverses locals etc…). Va obtenir la Menció d’honor en el “Concurs Permanent” de Joventuts Musicals d’Espanya (1982) i el 2on Premi a la “Muestra de Nacional de Música de Cámara” (1989).

> SABER MÉS

On?

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772