Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

LA FESTA MAJOR AL TEATRE DE SARRIÀ: El Crèdit – La Bambolina Negra

octubre 9 / 21:00 octubre 10 / 18:00

ENTRADES

Taquilla inversa solidària a favor de Sant Joan de Déu – Serveis Socials

Argument

Qui no ha necessitat mai diners que no té? En aquests casos, vas al banc i demanes un crèdit. Si el resultat és una negativa, tornes a casa pensant que les coses estan molt malament. Però què passaria si un dia no acceptem un no com a resposta? que, o ens donen el crèdit, o no els agradarà el que estarà a punt de començar.

Si algun cop ho has patit i tens cursiositat per saber com resoldre una situació com aquesta, no et pots perdre El Crèdit. Però com no pot ser d’una altra forma: sense violència i sense perdre el sentit de l’humor.


5a Bambolina Solidària

Enguany, amb Sant Joan de Déu – Serveis Socials de Barcelona, col·laborant directament amb el Centre Residencial d’inclusió Hort de la Vil·la, que es va posar en marxa l’any 2013 al nostre barri per atendre persones en situació de sense llar amb un perfil no cronificat, que en molts casos presenta problemàtiques se salut.

El Covid-19 ens ha passat factura a tots i totes, fins al punt que hi ha hagut un fort augment de persones susceptibles de rebre aquest tipus d’atenció, concretament el Centre Hort de la Vila, fruit d’aquestes necessitats i paral·lelament al pla d’acció que estava previst, ha incrementat en el darrer any el número de places en un 33,3%, de 90 el 2019 a 117 el 2020, i ha passat d’atendre 112 persones, a 3010 al 2020.

Volem que La Bambolina Solidària ajudi a mantenir aquest nivell d’atenció. Com? És molt fàcil! Es farà el que es coneix com a Taquilla Inversa: l’espectador és qui decideix el preu de l’entrada! De manera solidària, i un cop vista l’obra, podreu dipositar l’import que creieu oportú com a donatiu. L’equip de la Bambolina farà entrega dels beneficis obtinguts amb aquesta recaptació.


Equip artístic

Direcció: Marta Carreras
Regidoria: Eva Ribas i Míriam Benavent
Ajudants de direcció: Jordi Joan Recasens i Jordi Freixas
Actors: Jordi Matas (director) i Pedro Sols (Antoni)


On?

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772