Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
16 Febrer Diumenge

SONS I MALSONS D’UN CLOWN / amb FÉLIX MERINO

16 Febrer 2020, 18:00 - 16 Febrer 2020, 18:00

La companyia d’òpera i sarsuela MCO, Merin Coro y Orquesta, l’any passat vàrem iniciar un cicle al Teatre Sarrià anomenat “Guerres, refugiats, repatriats, i danys colaterals”, debutant amb la sarsuela Gigantes y Cabezudos, ambientada a la guerra de Cuba i el retorn dels últims combatents.

Enguany seguim amb un espectacle que du per títol “Sons i malsons d’un Clown” , on abordarem aquells temes que desencadenen conflictes interns en una persona, o entre dos o més, (micro-violència), o entre diferents grups socials. Fins arribar a un espai de macro-violència com és una guerra, on la maquinaria de destrucció es posa en marxa, afectant a milers de persones i generant conseqüències d’extrema gravetat. El clown, com tothom, té somnis i malsons. Durant la nit, la realitat es barreja amb els records i els pensaments, i l’ inconscient, lliure mentre dormim, construeix una realitat de la que només sortim quan despertem. Però fins llavors, el que estem somniant conforma la nostra realitat, és la nostra realitat per be i per mal. Qui no s’ha despertat bruscament d’un malson i s’ha dit “Bufa! Menys mal que només ha estat un malson!”?

Això és el que li passarà al nostre clown: amor i tendresa, amics, família, violència, realitat. Consciència i inconscient, força, veïns, records, tot es barrejarà. Lo micro, i lo macro, tot estarà present a través de diferents fragments d’òperes.


de 15€ a 24€ACONSEGUEIX ENTRADES

 

Mostra els detalls
Data: Febrer 16
Hora: 18:00
Cost: €15 - €24
Esdeveniment CategoriesÒpera, Sarsuela