Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

MÚSICA | CONCERT D’UNA NIT D’ESTIU

juliol 4 / 20:00 21:00

El Concert d’una Nit d’Estiu vol celebrar l’arribada del primer estiu post-pandèmia. Veniu a gaudir del swing i el rock amb la coral de Filologia de la UB!

La Coral Filologia UB està integrada per estudiants, professors, investigadors, personal administratiu de la facultat, exalumnes, amics, veïns, familiars,… Tots aficionats al cant. Canten un repertori musical molt variat: música clàssica, contemporània, tradicional, pop…

Sota la direcció d’​​Òscar Salvador, el seu principal objectiu és aprendre a cantar junts cada dia més i millor i gaudir fent-ho, fent arribar la música a altres persones, compartint amb elles les emocions que ens transmet.

La Coral Filologia UB no ha baixat batuta ni tancat faristol en cap moment durant la pandèmia. Seguint totes les mesures de prevenció, han aconseguit crèixer més d’un 50%. A hores d’ara canten juntes prop de 50 persones.

Després de celebrar l’any passat un concert de tristor per tots els esdeveniments, amb el Rèquiem de Mozart enguay volen celebrar la tornada a una certa normalitat, amb tots els seus canvis. Per aixó proposen un programa de música moderna, amb molt de swing i de rock. Presentaran una part de l’obra coral “Gerschwin at the Opera”, una selecció de peces de Sir Elton John i per últim diverses peces de Queen, emblema del rock.

Esperem que aporti alegria i bones vibres per tothom que vingui a escoltar-los.

Fitxa artística

Direcció: Óscar Salvador
Programa: Gerschwin at the Opera, Medley Elton John, peces de Queen

> SABER MÉS

On?

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772