Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

MÚSICA | Shostakovich, quartet n.15 op.144 versió per orquestra de corda

juny 9 / 20:00

Divendres 9 de juny | 20:00h
Preu 10€ entrada general | 8€ persones associades al Centre de Sarrià

La Camerata ESMUC Quartet Casals es va formar a l’Escola Superior de Música de Catalunya al voltant de l’assignatura Conjunt Instrumental, del Departament de Música Clàssica i Contemporània. Es tracta d’una orquestra de corda sense direcció en la qual el reconegut Quartet Casals —Vera Martínez (violí), Abel Tomàs (violí), Jonathan Brown (viola) i Arnau Tomàs (violoncel)— acompanya l’alumnat en un procés formatiu d’aprofundiment tècnic i interpretació expressiva.

La Camerata va constituir-se l’any 2009 amb la voluntat de ser estable i amb la participació d’estudiants del Grau en ensenyaments artístics superiors de música de l’ESMUC. Al llarg de les seves actuacions, la formació ha interpretat obres d’Arcangelo Corelli, Pietro Antonio Locatelli, Carles Baguer, Samuel Barber, Dmitri Xostakóvitx, Franz Joseph Haydn, Wolfgang Amadeus Mozart i Ludwig van Beethoven, entre d’altres.

El Quartet Casals, professorat de l’ESMUC, ha estat reconegut amb el Premi Nacional de Música (2006), el Premi Nacional de Cultura de Catalunya (2016) i el Premi Ciutat de Barcelona (2005).