Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

OBRES PER A QUARTET DE CORDA DE COMPOSITORES DELS SEGLES XIX I XX AMB ‘QUARTET MOANA’ / VII CICLE DE DONES I COMPOSITORES

maig 14 / 20:00 21:00

ENTRADES
Entrada lliure Aportació voluntària per al Monestir de Sant Pere de les Puel·les

Aquest 2021 realitzem la setena edició d’aquest cicle que vol mostra el talent de la dona en el món de la composició musical, i el gran llegat que les diferents compositores han deixat al llarga de més de 45 segles. I aquest 2021 s’escau el 125è aniversari de la mort de Clara Schumann, compositora a la qual volem donar al llarg d’aquest cicle un especial homenatge.

En aquest segon concert del cicle, l’emblemàtic Quartet Moana ens oferirà un concert per a corda d’algunes compositores dels segles XIX i XX, que volem rescatar de l’oblit.

Quartet Moana és un quartet de corda de música clàssica i contemporània. Fundat el 2013, compta en l’actualitat amb les violinistes Rubén Herrera i Carlota Novell, la violista Anna Ribera i la violoncel·lista Clara Majón. Amb una formació professional internacional d’allò més rica i diversa, les integrants del Quartet tenen en comú haver coincidit en els seus estudis superiors, al Conservatori de Música del Liceu de Barcelona, per després seguir perfeccionaments tècnics, a l’estranger. Amb la intenció d’endinsar-se en la formació del quartet de corda clàssic i per aprofundir en un repertori propi de la formació, el grup vol donar vida a la música d’una manera fresca, tant pel que fa a la seva interpretació, com al fet de treballar obres de compositors del seu entorn proper.


Quartet Moana

Rubén Herrera (violí)
Carlota Novell (violí)
Anna Ribera (viola)
Clara Manjón (violoncel)
Èlia Farreras (soprano)

Fanny Mendelssohn String Quartet

Monestir Sant Pere de les Puel·les

Anglí, 55
Barcelona, 08017
+ Mapa de Google

Centre de Sarrià

932039772

www.centredesarria.cat

Ajuntament de Barcelona


Propers espectacles