Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

ÒPERA I DANSA / FESTIVAL D’ÒPERA KM. 0 AMB ‘BCN CITY BALLET’

maig 29 / 20:00 21:30

ENTRADES
€10 8€ /persones associades al Centre de Sarria, jubilades i menors de 35 anys

BCN City Ballet ens presenta un espectacle d’òpera dansada, en què trobarem grans àries d’òpera i fragments musicals i corals de les mateixes en forma de suite, interpretades amb ballet.

Una introducció…

Les arts escèniques tenen dues de les expressions més destacades en l’òpera i el ballet. Des de fa segles, i ens els gran teatres europeus, ambdues disciplines formen part de les temporades habituals. Tanmateix, hi ha obres que han superat l’àmbit estricte de la seva disciplina. Parlem de peces com Madama Butterfly, Carmen, Aida

És en aquest context que la companyia de dansa sense ànim de lucre ens presenta un projecte que mai no hem vist abans al teatres de Catalunya: diferents òperes que formen part dels referents del conjunt de la població, en dansa.


Obres

Carmen

La Suite Orquestral núm.1 de Georges Bizet sobre temes de l’òpera Carmen permet crear una coreografia especial al voltant del mite de la cigarrera Carmen que a Sevilla passeja els seus amors amb el torero Escamillo.

Madama Butterfly

Dos dels grans moments de Madama Butterfly són l’ària “Un bel di”, que s’interpretarà en directe per una soprano, mentre una ballarina solista realitzarà una coreografia creada especialment per aquesta peça.

Òperes de Verdi

Amb l’objectiu de fer un homenatge a Verdi, s’han triat diverses peces destacades de les seves òperes Dansa de les sacerdotesses d’Aida, reconeguda per tothom, i incorporant El Trovador o Macbeth.

Turandot

Una de les òperes més conegudes de Puccini: s’oferirà una coreografia a través de la Suite orquestral amb un recorregut per la història de la Princesa Turandot, l’amor que li professa Calaf i els divertits Ping, Pang i Pong.


Fitxa artística

Direcció: Georgina Rigola
Actuen: Cos de ball del BCN City Ballet
Soprano: Alina Furman
Tenor: Carlos Julio Muñoz


BCN City Ballet

https://bcndancenter.com/


El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772

Propers espectacles