Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PRESENTACIÓ DE LLIBRE | “La fragilidad de todo esto”, amb “La llibreria de la plaça”

setembre 15 / 19:00 20:00


Entrada lliure

Presentació del llibre amb l’autor Oriol Nolis Curull al Jardinet del Teatre. A càrrec de la publicista Marta Royo Espinet, amb la gentilesa de la Llibreria de la Plaça.

Sinopsis

“El més pertorbador de veure morir a algú no és el sofriment, ni la tristesa, ni l’absència, sinó assumir que tot el que ens envolta pot esfondrar-se en qualsevol moment. És llavors quan s’evaporen les certeses i desapareixen els ancoratges, deixant al descobert el miratge en què vivíem. Assumeixo, abstret, que la vida no regala contemplacions a ningú, ressonen les veus de diverses persones, allargant converses frívoles. Suposo que han decidit quedar-se fins al final, defugint l’inevitable i atenuant el que no té remei: que ens quedem sols enfront del dolor.”

«Som part d’una energia que es recicla, així que els nostres orígens poden estar i tornar aquí a dalt, més enllà de la llum» – Oriol Nolis

L’Óscar té quaranta anys, un matrimoni trencat i una mare que es mor. Periodista d’èxit, ha construït la seva vida sobre la seguretat i les certeses. Quan tot el seu present s’esfondra, torna el passat per a donar-li paraules al que mai es va dir. Les complicades relacions familiars d’una família burgesa de Barcelona tornen a la seva memòria anys després per a confirmar que és l’amor el que ens salva i que els records sobre els quals es construeix una biografia són tan fràgils com la pròpia vida.

Oriol Nolis dibuixa un emocionant relat sobre el dolor i el dol, que és també una història de salvació i reconeixement.


On?

AL JARDINET DEL TEATRE

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772