Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PINTAMÚSICA / ESPECTACLE PER LA PRIMERA INFÀNCIA AMB “VIU EL TEATRE”

abril 11 / 11:00 11:35

ENTRADES
€12 10€ /persones associades al Centre de Sarrià

Experiència sensorial artística per viure el plaer del primer despertar escènic amb el vostre infant. 

Un quadre blanc, quatre colors i música clàssica en directe són els ingredients principals d’aquest viatge compartit a través de les estacions de l’any. Tres músics, actors i cantants ens porten a crear una adaptació del quadre “Dona i ocells en la nit” de Joan Miró. Això és Pintamúsica: una aventura sensorial per escoltar, mirar, interaccionar i jugar!

Aquest espectacle dirigit a infants de 0 a 4 anys amb més de 400 funcions a nivell nacional i internacional i on part de l’equip és sarrianenc, realitzen aquestes funcions al Teatre de Sarrià en motiu de la celebració dels 125 anys del Centre de Sarrià.


Teaser

Informació d’interès

Gènere: Música, art i teatre
Idioma: Visual (amb cançons populars i presentació en català)
Duració: 35 minuts
Edats recomanades: – Funcions familiars: De 0 a 4 anys


Fitxa artística

Idea original: Gisela Juanet Autores: Berta Ros, Gisela Juanet i Lorena Lliró Direcció escènica: Gisela Juanet i Lluís Juanet Direcció musical, composició i arranjament: Berta Ros i Lorena Lliró Intèrprets i músics: Berta Ros / Núria Gomez, Raul Viana / Hector Canós / Marcel·lí Bayer i Lorena Lliró / Cris Vidal Disseny espai escènic: Lluís Juanet i Gisela Juanet Audiovisual: Pau Gascón i Rosa Cardús Il·luminació: Lluís Juanet Assessorament en art: Núria Garcia Assessorament pedagògic: Berta Juanet Assessorament en llenguatge de signes: Natàlia Ros Escenografia: Mateo Tikas i Natividad Gerbolés Cap tècnic: Carles Merodio Disseny de vestuari: Montse Ginesta Comunicació: Sara Gómez Administració: Ana Mª Montero Agraïments: Duna Montero, Maria Roca i escola Sant Medir


El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772


Propers espectacles