Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

RECITAL DE VIOLA I PIANO, AMB ISABEL VILLANUEVA I MARIA CANYIGUERAL: OBRES DE CLARA SCHUMANN, ROBERT SCHUMANN I REBECCA CLARKE / I CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA

maig 19 / 20:00 21:00

ENTRADES
€15 12€ /persones associades al Centre de Sarrià i a l'Associació Amics de la Unesco de Barcelona

L’Associació Amics de la Unesco de Barcelona i l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, amb la coordinació i direcció musical de Maria Canyigueral, coprodueixen el primer cicle de música de cambra al Teatre de Sarrià, amb l’objectiu de difondre la música de cambra per a piano i diferents instruments. Una iniciativa que permetrà també concretar alguns dels 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de l’agenda 2030, com la Salut i el Benestar; l’Educació de qualitat; la Igualtat de gènere; la Reducció de les desigualtats; la Pau, justícia i institucions i, sobretot, el darrer: Aliança per a assolir els objectius.

En aquest tercer concert comptarem amb la presència de la pianista Maria Canyigueral, i l’Isabel Villanueva, a la viola. Juntes ens interpretaran obres de CLARA SCHUMANN, ROBERT SCHUMANN i REBECCA CLARKE.


Programa

Adagio & Allegro Op.70 – ROBERT SCHUMANN
3 romances Op.22 – CLARA SCHUMANN

Andante molto
Allegretto
Leidenschaftlich schnell
Marchenbilder Op.113
– ROBERT SCHUMANN

Nicht schnell
Lebhaft
Rasch
Langsam, mit melancholischem Ausdruck
Sonata per viola i piano
– REBECCA CLARKE

Impetuoso
Vivace
Adagio


Maria Canyigueral: al piano

Maria Canyigueral ha estat descrita pel diari la Vanguardia com “una pianista de gran personalitat”. S’ha presentat en recitals al Palau de la Música Catalana, el Wigmore Hall de Londres, a St. John Smith Square, l’Auditori de Girona, l’Auditori de Caputxins de Figueres dins la Schubertíada, al Festival de Portaferrada, al Festival de Cervià de Ter organitzat per Ibercamera, i a diverses ciutats catalanes dins del circuit Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals de Catalunya. Tanmateix, ha actuat també a França, al Regne Unit, Japó, Espanya i Eslovènia.

Recentment, ha enregistrat juntament amb la violinista Lana Trotovsek la integral de les deu Sonates per violí i piano de Beethoven. Les han presentat al Festival de Ljubljana i properament a Lozercultureel, Bèlgica. Compromisos també a Escòcia, Sèrbia, Anglaterra i Catalunya.

Maria Canyigueral / R. Schumann. Fantasie Op. 17
a l’Auditori de Girona

Isabel Villanueva, a la viola

La prestigiosa revista The Strad la qualifica com “una artista que arrisca” i Pizzicato Magazine la descriu com “una artista sensible que sap submergir-se en el més profund de la música”.

Isabel Villanueva desenvolupa una intensa carrera que l’ha portat a tocar amb importants orquestres de Llatinoamèrica, Rússia, Orient Mitjà, la Xina i Europa. Ha actuat en importants sales i festivals incloent la Sala Gran de la Filharmònica de Sant Petersburg, Xinghai Concert Hall a Guangzhou, Bath Music Festival, Slovenian Philharmonic Hall, Auditori Nacional de Música de Madrid, Palau de la Música Catalana, Royal Court Theatre de Copenhaguen, Societat Filharmònica de Lima, Auditori León de Greiff de Bogotà, Estònia Concert Hall, Assembly Hall de Beirut, Rottweil Musikfestival, Wigmore Hall de Londres i el Roudaki Hall a Teheran.

Walton Viola Concerto – Isabel Villanueva (2018)

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772

Amics de la Unesco Barcelona