Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
30 novembre Dilluns

ROBOTS / EL DOCUMENTAL DEL MES

30 novembre 2020, 19:30 - 30 novembre 2020, 19:30

Sinopsi

Quan Chuck compra Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. A Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat… Els robots son les noves criatures del planeta terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?

Des de fa anys que ja treballen als mostradors i recepcions d’empreses, als centres comercials o com a chefs, però ara, humanoides amb intel·ligència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. “Amb un IA, has de mantenir una comunicació amb frases curtes i clares”; és el consell que li donen a Chuck quan recull a la seva companya, acabada d’arribar de la fàbrica.

Hi, A.I. ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui.

 

 

 

3€ / entrada general
entrada lliure / per persones associades al Centre de Sarrià

Mostra els detalls
Data: novembre 30
Hora: 19:30
Cost: Gratuït - 3€
Categoria d'EsdevenimentDocumental del mes
Organitzador
Organizer Name: Docs Barcelona