Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TEATRE | EL REI BORNI, per La Bambolina Negra

octubre 8 / 21:00 octubre 9 / 18:00

8 d’octubre | 21:00h
9 d’octubre | 18:00h

Entrada solidària Taquilla inversa

A “El Rei Borni”, dues amigues, -la Lidia i la Sandra-, que fa temps que no es veuen, decideixen organitzar un sopar per a així conèixer als seus respectius nuvis: en David, un antiavalots, i l’Ignasi, un documentalista social que va perdre un ull per culpa d’una bola de goma disparada en una manifestació.

Quatre personatges que queden per sopar, recordar vells temps i posar-se al dia… Sense saber que en David va deixar borni a l’Ignasi.

La gràcia de l’obra radica en el fet que converteix el drama en comèdia, on escena rere escena les situacions es van forçant amb pinzellades còmiques en favor de l’espectacle, l’exageració i la sorpresa.

Paraules de la Bambolina Negra

Ja fa unes dècades que la repressió policial ha estat sovint notícia de capçalera d’informatius locals, nacionals i internacionals, per diferents raons.

Uns cops per injustificada, d’altres per al seu ús partidista en favor o en contra d’uns ideals, també s’ha vist esquitzada per comportaments racistes, sexistes i diferents formes d’abús de poder. Greoge Floyd, Jacob Blake, Daunte Wright i Mario Arenales són alguns dels noms més mediàtics que han mort en una evident i desmesurada repressió policial als Estats Units en el darrer any. Però no cal anar a l’altra banda del món per veure fets que sense arribar a aquests extrems tenen conseqüències irreparables per a les persones perjudicades; aquest febrer de 2021 una jove va perdre un ull pressumptament per l’impacte d’un projectil de foam.

Malgrat que aquesta mena de fets són, per desgràcia, presents en el dia a dia, poc ens esperàvem quan vam decidir fer aquesta obra que aquest any aquests fets es multiplicarien. Tant de bo aviat ja no haguem de lamentar-nos per nous casos similars.


Fitxa tècnica

Direcció: Jordi Freixas
Ajudants i suport de direcció: Miriam Benavent, Àngels Ribas, Marta Carreras i Jordi Joan Recasens
Autoria: Marc Crehuet
Actuen: Jordi Recassens, Eulàlia Tresanchez, Albert Cornet, Cristina Elizalde i Jordi Freixas
Disseny, il·luminació i multimèdia: Alberto Lasauca
Veu en off: Puri Haro


6a Bambolina Solidària
enguany col·laborant amb Família d’Hetauda

Família de Hetauda és una ONG fundada l’any 2012 per generar esperança als infants i joves amb discapacitat intel·lectual de Nepal a través de l’educació, el tractament i la inclusió sociolaboral.

La seva missió és treballar cada dia per a assegurar que tinguin cobertes les necessitats bàsiques i puguin aprendre a desenvoluoar les seves habilitats, amb la visió posada en un Nepal inclusiu i acollidor on totes les persones amb discapacitat intel·lectual tinguin accés als mateixos drets i oportunitats que la resta dels ciutadans i puguin viure amb respecte i dignitat.

La seva acció se centre a la ciutat d’Hetauda, situada al sud de Nepal, on tenen a 50 infants escolaritzats. El somni és poder arribar a tots els racons del país on no existeixen recursos per a les persones amb discapacitat. De moment, han començat a expandir el projecte a Kathmandú i Bardibas. Però per fer-ho possible la vostra ajuda és imprescindible.

Com? És molt fàcil! Farem el que es coneix com a entrada taquilla inversa. L’espectador és qui decideix el preu de l’entrada! De manera solidària i un cop vista l’obra, ens podreu entregar l¡import que creieu com a donatiu. Nosaltres farem l’entrega dels beneficis obtinguts amb asquesta recaptació.


On?

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772