Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TEATRE | Mamma Mia

març 25 / 20:00 març 26 / 18:00

Dissabte 25 de març | 20:00h
Diumenge 26 de març | 18:00h
Preu 12€ | 8€ persones associades al Centre i Font del Mont

Unes noces, una núvia, una mare i tres possibles progenitors… al ritme de les cançons d’Abba.

La Fontmontina torna al Teatre de Sarrià amb el famós musical que ha donat la volta al món.
Un cant a la Vida. Deixeu-vos portar per les emocions, gaudiu del moment, oblideu els entrebancs diaris… Mamma mia és l’espectacle perfecte. Riure, cantar i emocionar-nos al ritme d’Abba.
Després de la seva estrena el mes de setembre de 2022, la premsa local ha dit:

“Ens hem contagiat tots de la energia, de la força i de l’alegria de tots els personatges d’aquest musical…. Una Donna empoderada I grandiosa, acompanyada de les seves picantones amigues. Una Sophie dolça i melodiosa a punt de casar-se amb l’Sky i buscant el seu pare. Tres elegants pares que descobreixen i es conformen amb un terç de filla, recordant un feliç passat. I unes quantes amigues i amics Amb moltes ganes de passar-ho bé, ens han contagiat les seves ganes de ballar, gaudir i viure la vida , per fi admirant la seva Reina…”. (La Vall de Vidre. Núm. 315).

Mamma Mia és un musical preparat per la Companyia Fontmontina on hi actuen una vintena d’actors, dirigit per Jordi Garcia i Anna Boldó sota la direcció musical de Joan Baptista Sans i Judit Farré, a mes de coreògrafes, escenògraf, atrezzistes, confecció de vestuari i personal tècnic de la pròpia Companyia.