Home / Yes, we can!

Yes, we can!


DANSA
Tots els cicles de Primària
1r, 2n, 3r i 4t d’ESO
1r, 2n de batxillerat
Cicles Formatius
Novembre 2022

Una presentació contemporània sobre els nous començaments i l’importants que són per a nosaltres.

Nous començaments que trobem en les més variades situacions de la vida. Poden ser grans canvis com deixar el teu país d’origen i viure en un nou país, cosa que significa que això canvia completament la teva vida i coneixes nous costums i persones. Però també poden ser els petits nous començaments com els experimentem cada dia, conèixer gent nova en el nostre entorn, iniciar una nova relació o aixecar-nos més primerenc del normal.

Els personatges ballarins sota la direcció del coreògraf Carlos Bonilla que ens contaran diferents històries de viatge.

L’estil de ball és dansa contemporània, amb música clàssica, jazz i alternativa. Els temes tractats en la coreografia es relacionen amb les històries recopilades de diferents persones. Persones que han viatjat i algunes que continuen viatjant com a nòmades.

El tema de la frase Yes We Can que va fer famosa el president Barack Obama, no obstant això va ser utilitzat molt abans per persones que havien emigrat per a animar-se els uns als altres quan viatjaven a altres països. La coreografia recull històries que es conten a través de la dansa, aquí es processen temes com la llibertat, l’amor, l’esforç, el dubte, la cooperació i l’esperança que el demà pugui ser millor Els moviments corporals proposats per Bonilla mostren un
caràcter contemporani amb tota la concepció de la dansa clàssica.

Fitxa artística

Direcció: Georgina Rigola
Coreograf: Carlos Bonilla
Mestres: Elizabeth Pérez, Leandro P. Sanabria
Técnic: Carlos Degollada
Fotografia: Alex Prieto
Comunicació: Albert Torras
Coordinació: Raquel Lorente
Vestuari: Ginadan