La pandèmia no ens ha aturat

La pandèmia no ens ha aturat

Malgrat les circumstàncies que ens ha tocat viure al voltant de la pandèmia mundial per la covid-19, les persones que participen i promouen les propostes culturals impulsades pel Centre de Sarrià ens hem reinventat! No hem volgut abandonar la nostra tasca cultural i social, apostant per oferir els espectacles dels grups i seccions del Centre, de manera gratuïta, que han tingut lloc als escenaris del Teatre de Sarrià, així com amb noves iniciatives realitzades des de casa.

Iniciatives desde casa

LA LIA ES QUEDA A CASA

El grup resident del Teatre de Sarrià, Cia Deliri, juntament amb la companyia Angelico Musgo, ens han presentat aquesta iniciativa que es va allargar durant el temps vam haver d’estar en confinament.
Sinopsis
En aquest moments estranys que ens està tocant viure, en què els teatres s’han tancat i perilla més una abraçada que la vida mateixa … En aquest moment, hi ha una nena que segueix sent nena, com ahir i com fa un mes. La Lia és una petita titella que intenta lluitar contra l’avorriment d’estar confinada a casa.

 

RADIOTEATRE AMB TEATREGEM

Actualment, més de 30 persones formen els sis grups de teatre amateur per adults, dirigits per Josep Torres, Joaquim Campanyà i Carné i Cristina Arenas Farres. Durant el temps de confinament, han treballat desde casa en format d’audioteatre.

 

 

MÚSICA I CANT CORAL AMB L’ORFEÓ SARRIANENC

L’Orfeó Sarrianenc, composat en l’actualitat per quatre formacions, es tracta d’una institució històrica que fomenta la diversitat i el coneixement de la cultura catalana a través del cant coral. Durant el confinament, van continuar apostant per la cultura, de manera voluntària, oferint diferents cançons assajades desde casa.

Actuacions de teatre en obert

LA BAMBOLINA NEGRA

La Bambolina Negra és un grup de teatre amateur que combina comèdia i tragèdia amb dansa, música i cançons en directe. Es va formar l’any  1987, quan va sorgir l’oportunitat de fer un muntatge teatral per l’obra Jesucristo Superstar, que oferia una possibilitat feta a mida, ja que era un espectacle musical amb una força impressionant. Amb aquesta idea al cap, la companyia va enredar a un grup de persones perquè s’impliquessin en l’obra i d’aquesta manera l’espectacle va poder-se representar. Des d’aleshores i en el transcurs d’aquests 30 anys, han fet seves unes noranta representacions. Durant el temps de confinament, ens van deixar en obert les obres més significatives que han representat al Teatre de Sarrià.

TEATREGEM

Els grups de teatre del Centre de Sarrià del bloc Teatregem ja compten amb una llarga trajectòria damunt dels escenaris. Aprofitant totes les obres enregistrades samunt de l’escenari del nostre centenari Teatre de Sarrià, durant el temps de confinament les han deixat en obert per fer-les arribar a tots els públics.

Actuacions d’òpera en obert

MONTSERRAT SEA

Opereta que forma part de la trilogía de Xavier Canut: Febrer de 1808. L’excèrcit francès ocupa Barcelona. L’ànim i la resistència dels barcelonins es troben al límit. Tot el principat pateix el drama de l’ocupació estrangera, ara borbònica, ara anglesa, constanment són bombardejats, saquejats i empresonats.