Obres clàssiques interpretades per a piano

Home / Obres clàssiques interpretades per a piano

MÚSICA
8€ per alumne

ESO
Batxillerat
Cicles Formatius


21 de novembre de 2022

La reconeguda pianista Maria Canyigueral, interpretarà per l’alumnat algunes de les obres més importants de la història de la Música clàssic, per a piano.

Maria Canyigueral (piano)

Premiada en concursos internacionals, el 2010 Maria Canyigueral és finalista del XII Concours International de piano d’Ille de France. Al 2012 va obtenir el segon premi al Wifrid Parry Prize de Londres juntament amb la violinista Marisol Lee. Al 2013 l’hi otorguen el segon premi al Max Pirani Trio Prize de Londres amb Ianthe Ensemble i al 2014 rep el segon premi al Concurso Internacional de Música de cámara “Antón García Abril” de Granada juntament amb el viol•loncelista Alexander Rolton.

Dins la temporada 2017-2018, s’ha presentat en recitals a l’Auditori de Girona, a L’Auditori de Caputxins de Figueres dins la Schubertíada, Festival de Portaferrada, Ateneu Barcelonès, i a diverses ciutats catalanes dins del circuit “Xarxa de músiques” de Joventuts Musicals de Catalunya. Compromisos també a Bèlgica i Japó oferint concerts i masterclasses.

Ha actuat convidada per Ibercamera, Fundación Juan March a Madrid així com a l’ Auditori de León i al teatre de Maó. Recitals a St. Martin in the Fields i a St James’s Piccadilly a Londres, per la Chamber Music Society a Oxford, i a diverses ciutats britàniques, on ha estrenat obres de compositors com Benet Casablancas, Josep Maria Guix i Antón García Abril.

Les seves interpretacions han estat enregistrades per Catalunya Música, BTV i UPV-RTV.


MÉS INFORMACIÓ: projectes@centredesarria.cat / 93 203 97 72

RESERVES:
1) Emplenar el formulari de preinscripció. AQUÍ
2) Rebràs un correu amb el document de la reserva adjunt. On s’indicarà l’import total i l’import de la paga i senyal (30%)
3) Fer el pagament de la paga i senyal.
4) Enviar el comprovant de pagament al correu projectes@centredesarria.cat
5) Dues setmanes abans de l’espectacle realitzar l’ingrés de l’import total de l’activitat.