Home / Patufet – Tom Thumb

Patufet – Tom Thumb


TEATRE EN ANGLÈS
8€ per alumne

Infantil
Cicle inicial de primària

Gener 2023

Vet aquí una vegada un nen molt i molt petit que vivia amb els seus pares a una casa de pagès. Tot i que era molt trapella també li agradava ajudar. Un dia que el pare necessitava safrà per cuinar el Patufet es va oferir per anar-lo a comprar. Era tan petit que el seu dineret el tapava però finalment se’n va sortir. Més tard el Patufet s’oferí al seu pare per portar-li el dinar a la mare, que treballava de mestra en una escola propera, i com que es va posar a ploure es va haver d’amagar sota d’una col.

Quines altres aventures li passaran al nostre menut protagonista? Acompanyeu-nos en aquesta coneguda i entranyable versió d’un dels contes més populars del folklore català i una de les rondalles més populars a tota Europa i al món.

A través de titelles i d’objectes diferents donarem vida al nostre Patufet i parlarem de la importància de creure en un mateix i de tenir valentia davant de les adversitats.

MÉS INFORMACIÓ: projectes@centredesarria.cat / 93 203 97 72

RESERVES:
1) Emplenar el formulari de preinscripció. AQUÍ
2) Rebràs un correu amb el document de la reserva adjunt. On s’indicarà l’import total i l’import de la paga i senyal (30%)
3) Fer el pagament de la paga i senyal.
4) Enviar el comprovant de pagament al correu projectes@centredesarria.cat
5) Dues setmanes abans de l’espectacle realitzar l’ingrés de l’import total de l’activitat.