Home / 0
Carregant Esdeveniments
14 abril Dimecres

CONCERT DE FLAUTA I PIANO AMB BORIS BIZJACK I MARIA CANYIGUERAL: OBRES DE POULENC, SCHUBERT I PROKOFIEV / I CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA AMB AMICS UNESCO BARCELONA

14 abril 2021, 20:00 - 14 abril 2021, 20:00
El Teatre de Sarrià, Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034

L’Associació Amics de la Unesco de Barcelona i l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, amb la coordinació i direcció musical de Maria Canyigueral, coprodueixen el primer cicle de música de cambra al Teatre de Sarrià, amb l’objectiu de difondre la música de cambra per a piano i diferents instruments. Una iniciativa que permetrà també concretar alguns dels 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de l’agenda 2030, com la Salut i el Benestar; l’Educació de qualitat; la Igualtat de gènere; la Reducció de les desigualtats; la Pau, justícia i institucions i, sobretot, el darrer: Aliança per a assolir els objectius.

En aquest segon concert comptarem amb la presència de la pianista Maria Canyigueral, amb Boris Bizjak, a la flauta. Junts ens interpretaran obres de POULENC, SCHUBERT i PROKOFIEV.

La música de cambra requereix un espai acollidor, no gaire gran, com el Teatre de Sarrià. Seran concerts assequibles, realitzats per grans intèrprets joves de l’escena del nostre país i internacional. En cada concert hi haurà instruments diferents i es vetllarà també per difondre música de compositors i compositores tant del nostre país com internacionals.

Mostra els detalls
Data: abril 14
Hora: 20:00
Cost: 12€ - 15€
Categoria d'EsdevenimentMúsica
Web: D
Recinte
Venue Name: El Teatre de Sarrià
Address: Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
Telèfon: 932039772
Organitzador
Organizer Name: Amics de la Unesco Barcelona