Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CONCERT DE FLAUTA I PIANO AMB BORIS BIZJAK I MARIA CANYIGUERAL: OBRES DE POULENC, SCHUBERT I PROKOFIEV / I CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA

abril 14 / 20:00 21:00

ENTRADES
€15 12€ /persones associades al Centre de Sarrià i a l'Associació Amics Unesco Barcelona

L’Associació Amics de la Unesco de Barcelona i l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, amb la coordinació i direcció musical de Maria Canyigueral, coprodueixen el primer cicle de música de cambra al Teatre de Sarrià, amb l’objectiu de difondre la música de cambra per a piano i diferents instruments. Una iniciativa que permetrà també concretar alguns dels 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de l’agenda 2030, com la Salut i el Benestar; l’Educació de qualitat; la Igualtat de gènere; la Reducció de les desigualtats; la Pau, justícia i institucions i, sobretot, el darrer: Aliança per a assolir els objectius.

En aquest segon concert comptarem amb la presència de la pianista Maria Canyigueral i amb Boris Bizjak, a la flauta. Junts ens interpretaran obres de POULENC, SCHUBERT i PROKOFIEV.


La música de cambra requereix un espai acollidor, no gaire gran, com el Teatre de Sarrià. Seran concerts assequibles, realitzats per grans intèrprets joves de l’escena del nostre país i internacional. En cada concert hi haurà instruments diferents i es vetllarà també per difondre música de compositors i compositores tant del nostre país com internacionals.


Maria Canyigueral: al piano

Maria Canyigueral ha estat descrita pel diari la Vanguardia com “una pianista de gran personalitat”. S’ha presentat en recitals al Palau de la Música Catalana, el Wigmore Hall de Londres, a St. John Smith Square, l’Auditori de Girona, l’Auditori de Caputxins de Figueres dins la Schubertíada, al Festival de Portaferrada, al Festival de Cervià de Ter organitzat per Ibercamera, i a diverses ciutats catalanes dins del circuit Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals de Catalunya. Tanmateix, ha actuat també a França, al Regne Unit, Japó, Espanya i Eslovènia.

Recentment, ha enregistrat juntament amb la violinista Lana Trotovsek la integral de les deu Sonates per violí i piano de Beethoven. Les han presentat al Festival de Ljubljana i properament a Lozercultureel, Bèlgica. Compromisos també a Escòcia, Sèrbia, Anglaterra i Catalunya.


Maria Canyigueral – R. Schumann – Fantasie Op. 17

Boris Bizjak, a la flauta

“Bizjak es distingeix per la seva musicalitat, una interpretació captivadora i una percepció moderna i àmplia de l’aparença del concert i la presència a l’escenari”.
Marjan Zlobec, Delo

Boris Bizjak s’ha consolidat com un dels flautistes més versàtils de la seva generació. Al costat del repertori per a flauta moderna, la seva passió per la improvisació i el barroc l’ha portat a dominar l’art amb un instrument d’època. Ha aparegut com a solista amb orquestres al Regne Unit, Japó, Sèrbia i Eslovènia. Darrerament amb l’Orquestra de Cambra de la Filharmònica Eslovena dirigida per Dmitry Sitkovetsky, City of London Chamber Music Orchestra sota la batuta de Michael Gammie, London Euphonia, l’Orquestra Simfònica de Maribor amb Milivoj Šurbek, Solisti Divini i London Brandenburg Soloists. Ha actuat a Eslovènia, Regne Unit, EUA, França, Itàlia, Alemanya, Àustria, Xipre, Croàcia, Sèrbia, els Països Baixos, el Japó i la Xina.


Vivaldi Concerto for flute No. 2 “La Notte”

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772

Amics de la Unesco Barcelona