Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CONCERT SOLIDARI DEL PONY PISADOR / A FAVOR DE LA PLATAFORMA DEFENSEM CAN RAVENTÓS

juliol 8 / 20:00 21:30

€25 entrada solidària

ENTRADES

Música, bon humor i resistència

Concert solidari a favor de la Plataforma Defensem Can Raventós, a càrrec de l’emblemàtic El Pony Pisador!

El Pony Pisador són un grup de cinc joves de Barcelona que mescla músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat, però treballat amb cura.

El bon humor del Pony Pisador és contagiós: els seus espectacles són variats i imprevisibles, perquè entre riures i bromes amb el públic, a cada concert passen coses que ningú esperava.

Els agraden la música tradicional celta i les cançons marineres, però als seus discos i concerts hi trobareu sons de molts indrets diferents.Salvem Can Raventós

La Plataforma Defensem Can Raventós som un grup de veïns i veïnes de Sarrià que estem lluitant contra el projecte especulatiu que vol destruir el jardí i la casa de Can Raventós, un dels darrers jardins que resten al nucli antic de Sarrià Vell. A més, el projecte suposaria un nou embat a les veïnes de la vila que fa anys que resistim a la constant elitització del barri.

El projecte es va aprovar amb evidents i demostrades irregularitats en el seu tràmit i incompleix en diversos aspectes el planejament urbanístic municipal. Per tot això, des de la plataforma hem decidit emprendre accions legals i portar el Pla Especial a un contenciós administratiu pel qual ens cal l’ajuda de tots i totes per poder sufragar les despeses judicials.

La nostra principal fortalesa és el gran suport veïnal i associatiu que tenim al barri. El nostre manifest ha estat signat per més de 2000 persones i més de 30 entitats i associacions del barri. A més, tenim també l’experiència de ser la segona vegada que ens enfrontem a un procés especulatiu d’aquesta mena al barri. Finalment, i no per això menys important, hem denunciat les irregularitats administratives i privades vinculades al pla urbanístic i aquestes estan sent investigades per l’Oficina antifrau de Catalunya.

Plataforma Defensem Can Raventós

https://defensemcanraventos.wordpress.com/


El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772