Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

EL DOCUMENTAL DEL MES | REBELLION (vosc)

octubre 24 / 20:30 22:00


Dilluns 24 d’octubre | 20:30h

Preu 3€ | Entrada lliure per persones associades
Regne Unit (2021). 82 minuts.
VO en anglès, subtitulada en català.

Extinction Rebellion és un grup d’acció directa contra el canvi climàtic. Un thriller sobre els orígens del moviment, les lluites d’egos i el xoc generacional.

El moviment ecologista va veure com el 2018 emergia un col·lectiu que apostava per l’acció directa i la desobediència civil. Per primer cop, descobrim els orígens d’Extinction Rebellion des de dins. L’accés inèdit al nucli dur del grup retrata l’eufòria inicial i els conflictes per anar prenent decisions consensuades. Un intens thriller sobre els orígens del moviment, les lluites d’egos i el xoc generacional.

El film mostra els orígens d’Extinction Rebellion per primer cop. L’accés inèdit al nucli dur del grup retrata l’eufòria inicial, els dilemes morals i l’augment dels conflictes per prendre decisions consensuades a mesura que el moviment creix. La tensió interna s’ajunta amb la pressió policial i política per desestabilitzar el col·lectiu.

Un intens thriller sobre els orígens del col·lectiu, les lluites d’egos, els ideals i el xoc generacional. Inspirador, dramàtic i trepidant.

Guió i direcció: Maia Kenworthy i Elena Sánchez Bellot
Edició: Michael Nollet
Fotografia: Maia Kenworthy, Elena Sánchez Bellot i Amy Newstead
Música: Wayne Roberts
Disseny de so: Rick Blything
Producció: Kat Mansoor
Animació: Plume Films
Gravació de so: Nikky French
Producció executiva: Kevin Macdonald, Lisa Marie Russo, Jess Search, Sandra Whipham
Distribució: DocsBarcelona Distribution

Les directores

Elena Sánchez Bellot és una cineasta espanyola establerta a Londres. És una directora i editora que filma ella mateixa, amb ganes de captar les maneres matisades i complicades en què som humans. Els seus treballs anteriors inclouen pel·lícules per a institucions del sector públic com la National Housing Federation i l’Arts Council England, així com per a clients privats com l’NBA, l’MTV i l’NBC. Dirigeix tallers per a cineastes i imparteix classes del màster en Cinema Documental a la University College de Londres. Rebellion és el primer llargmetratge que dirigeix.

Maia Kenworthy és una documentalista independent de Londres. Ha dirigit i produït pel·lícules per a organitzacions benèfiques i artístiques, i ha impartit tallers creatius a escoles i universitats de tot el Regne Unit. Amb formació en història i art, sempre s’ha interessat per la narració visual i les maneres com ens pot connectar. El 2018 va conèixer els cofundadors d’Extinction Rebellion i ha passat els últims quatre anys immersa en el món de l’activisme.


Produeix


On?

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772