Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

OBRES PER A QUARTET DE CORDA DE COMPOSITORES DELS SEGLES XIX I XX AMB ‘QUARTET MOANA’ / VII CICLE DE DONES I COMPOSITORES

maig 14 / 20:00 21:00

ENTRADES
€5 Entrada lliure /persones associades al Centre de Sarrià

Aquest 2021 realitzem la setena edició d’aquest cicle que vol mostra el talent de la dona en el món de la composició musical, i el gran llegat que les diferents compositores han deixat al llarga de més de 45 segles. I aquest 2021 s’escau el 125è aniversari de la mort de Clara Schumann, compositora a la qual volem donar al llarg d’aquest cicle un especial homenatge.

En aquest segon concert del cicle, l’emblemàtic Quartet Moana ens oferirà un concert per a corda d’algunes compositores dels segles XIX i XX, que volem rescatar de l’oblit.

Quartet Moana és un quartet de corda de música clàssica i contemporània. Fundat el 2013, compta en l’actualitat amb les violinistes Rubén Herrera i Carlota Novell, la violista Anna Ribera i la violoncel·lista Clara Majón. Amb una formació professional internacional d’allò més rica i diversa, les integrants del Quartet tenen en comú haver coincidit en els seus estudis superiors, al Conservatori de Música del Liceu de Barcelona, per després seguir perfeccionaments tècnics, a l’estranger. Amb la intenció d’endinsar-se en la formació del quartet de corda clàssic i per aprofundir en un repertori propi de la formació, el grup vol donar vida a la música d’una manera fresca, tant pel que fa a la seva interpretació, com al fet de treballar obres de compositors del seu entorn proper.


Quartet Moana

Rubén Herrera (violí)
Carlota Novell (violí)
Anna Ribera (viola)
Clara Manjón (violoncel)

Quartet Moana a Can Portabella – “Dones compositores” Concert pel 8M
10 de març 2021

Monestir Sant Pere de les Puel·les

Anglí, 55
Barcelona, 08017
+ Mapa de Google

Centre de Sarrià

932039772

www.centredesarria.cat

Ajuntament de Barcelona


Propers espectacles