Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

ÒPERA / COMÈDIA | QUASI ÒPERA

octubre 11 / 20:00 21:00

Dimarts 11 d’octubre | 20:00h

Preu 12€ entrada general | 8€ persones associades al Centre de Sarrià

Què és l’òpera? Segurament si féssim una enquesta ràpida a peu de carrer tothom, amb major o menor mesura, coincidiria amb el mateix: grans i ampul·losos decorats, orquestra generosa, teatres enormes, arguments a vegades una mica incomprensibles i fins i tot un cert elitisme, però sobretot, unes persones que canten d’una manera “diferent”.

L’òpera és en essència un art especial perquè els seus intèrprets canten en un estil que no es dóna en cap altra disciplina artística. Seria acceptat doncs cantar òpera sense cantar  operísticament? I a l’inrevés: el rock, el heavy o el pop serien també acceptats amb la veu operística?

Quasi Opera” intenta resoldre aquests i altres enigmes en un divertit espectacle on els cantants, hauran de superar una sèrie d’obstacles materials, artístics i sensorials per dur a bon port un concert.

Entres al teatre, agafes el programa de mà i veus el títol: “Quasi Opera”. I et preguntes. De què va això? Què faran aquesta gent? Són cantants d’òpera de debò? O aquest “Quasi” té a veure amb el fet que fan veure que canten òpera i en realitat tot està gravat? Tranquil. Ets al lloc correcte i això que veuràs en pocs minuts és un concert amb repertori operístic i cantants que canten de veritat amb veu operística; ja saps, allò que quan proves d’imitar-ho et surt una veu engolada com si la nou del coll t’hagués baixat a la planta del peu. Afina les orelles perquè a vegades els concerts d’òpera duen sorpreses inesperades.

Fitxa artística

Idea original, dramaturgia i direcció: Ezequiel Casamada, Miquel Cobos i la col·laboració en la direcció d’Anna Moliner
Actors: Ezequiel Casamada i Miquel Cobos (cantants) Daniel Garcia / Gregori Ferrer (pianista)
Durada aproximada: 60-65 minuts
Il·luminació: Jordi Pérez Queiruga (LightinLab)
Disseny cartell: Companyia “Il·luminati” i Nil Cervera
Fotografia: Companyia “Il·luminati”
Producció: Federació d’Ateneus de Catalunya
Agraïments: Anna Moliner i Gemma Santaló

Produeix

On?

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772