Home / 0
Carregant Esdeveniments
19 maig Dimecres

RECITAL DE VIOLA I PIANO, AMB ISABEL VILLANUEVA I MARIA CANYIGUERAL: OBRES DE CLARA SCHUMANN, ROBERT SCHUMANN I REBECCA CLARKE / I CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA AMB AMICS UNESCO BARCELONA

19 maig 2021, 20:00 - 19 maig 2021, 20:00
El Teatre de Sarrià, Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034

L’Associació Amics de la Unesco de Barcelona i l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, amb la coordinació i direcció musical de Maria Canyigueral, coprodueixen el primer cicle de música de cambra al Teatre de Sarrià, amb l’objectiu de difondre la música de cambra per a piano i diferents instruments. Una iniciativa que permetrà també concretar alguns dels 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de l’agenda 2030, com la Salut i el Benestar; l’Educació de qualitat; la Igualtat de gènere; la Reducció de les desigualtats; la Pau, justícia i institucions i, sobretot, el darrer: Aliança per a assolir els objectius.

En aquest tercer concert comptarem amb la presència de la pianista Maria Canyigueral, amb Isabel Villanueva, a la viola. Juntes ens interpretaran obres de CLARA SCHUMANN, ROBERT SCHUMANN i REBECCA CLARKE.

La música de cambra requereix un espai acollidor, no gaire gran, com el Teatre de Sarrià. Seran concerts assequibles, realitzats per grans intèrprets joves de l’escena del nostre país i internacional. En cada concert hi haurà instruments diferents i es vetllarà també per difondre música de compositors i compositores tant del nostre país com internacionals.

Mostra els detalls
Data: maig 19
Hora: 20:00
Cost: 12€ - 15€
Categoria d'EsdevenimentMúsica
Recinte
Venue Name: El Teatre de Sarrià
Address: Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
Telèfon: 932039772
Organitzador
Organizer Name: Amics de la Unesco Barcelona