Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

TEATRE | Angle mort

març 5 / 18:00 19:30

Diumenge 5 de març | 18:00h
Preu 12€ | 8€ per persones associades

Una comèdia escrita per Roc Esquius i Sergi Belbel que ens porta a reflexionar sobre el que ‘es cou’ en els angles morts que ens envolten, guanyadora del Premi a Millor Espectacle de Proximitat a la IV edició dels Premis de Teatre Barcelona.

A causa de la nova crisi, el cap d’una petita start-up d’èxit es veu obligat a prescindir d’un dels seus treballadors. Per tal de fer aquest acomiadament de la millor manera possible, l’Andreu, propietari de l’empresa, decideix tenir una trobada conjunta amb els tres empleats: la Beatriu, en Carles i la Diana. Els cita a la sala d’espera del seu despatx i després els fa entrar d’un en un per entrevistar-los i acabar de prendre la difícil decisió. Però el que havia de ser una simple gestió es complica de manera descontrolada i surrealista.
Mentre l’Andreu mira de resoldre el problema al despatx, no veu que a la sala d’espera les coses semblen agafar un caire diferent, com si succeïssin a l’angle mort del retrovisor d’un vehicle que està a punt d’avançar i que pot acabar tenint una topada inesperada.
Una comèdia sobre aquests temps terribles que estem vivint sense pretensió d’alliçonar ni dir grans paraules, per fer passar una estona divertida i distesa a l’espectador evidenciant problemes que afecten el present i el futur immediat de moltes persones: fins on estem disposats a arribar per no perdre la feina? som conscients dels angles morts que tenim a prop, on succeeixen coses que s’escapen de la nostra vista i que poden capgirar en un segon, insospitadament, el decurs de les nostres vides? I encara més: si accedíssim a la informació que es cou en els silenciosos angles morts que ens envolten, no agafaria per fi un sentit tot allò que fins aleshores ens semblava inexplicable?

Durada: 100 minuts
Espectacle en català

Un text de Roc Esquius i Sergi Belbel
Direcció Lluís Elías
Repartiment Berta Bahr , Ramon Godino, Alberto Lozano, Rafaela Rivas
Ajudant de direcció Marc Menéndez
Assistent de moviment Pau Zurriaga
Disseny d’il·luminació Daniel Gener
Disseny d’escenografia i vestuari Apunta Teatre SCCL
Foto Guillem Medina
Disseny gràfic Dani Ballesteros
Música original Malacara Band
Producció executiva APUNTA TEATRE SCCL