Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TEATRE SOCIAL | No demano gran cosa

març 22 / 16:30 17:30

Dimecres 22 de març | 16:30h
Entrada lliure

No demano gran cosa: poder parlar sense estrafer la veu, caminar sense crosses, fer l’amor sense haver de demanar permisos, escriure en un paper sense pautes.

Usuaris de la Fundació CHM Salut Mental, entitat que gestiona el Club Social de Sarrià – Sant Gervasi, i l’alumnat de les Escoles Pies de Sarrià porten a escena l’obra teatral gestada dins del projecte El Triangle Inclusiu.
A través de situacions quotidianes de naturaleses ben diverses reflexionarem sobre la llengua, les cures, la transfòbia i el límit entre allò que considerem normal o patològic. Quatre escenes aparentment inconnexes que reflexionen sobre si és demanar massa voler posar la vida al centre, en una societat que prioritza la productivitat sense límits.
El Triangle Inclusiu és un projecte d’aprenentatge i servei que forma part del programa de Justícia Global del Districte Sarrià – Sant Gervasi i té la intenció de crear sinergies entre alumnat i col·lectius vulnerables. A través de les eines que ens ofereix el teatre, el grup s’endinsa en les realitats de les persones que conformen el grup. El teatre ens serveix d’eina per a representar la realitat però també per a modelar-la, qüestionar-la i finalment transformar-la.
Dalt de l’escenari ens confonem per a ser persones que s’ajuden i aprenen. A fora, de públic, tothom hi és convidat. A partir de la mostra del nostre exercici de creació, engeguem un debat comunitari.
Actuen usuaris el Club Social de Sarrià – Sant Gervasi de la Fundació CHM Salut Mental i alumnat de Escoles Pies de Sarrià
Direcció Mònica Barrio