Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TEATRE SOCIAL: ‘Podries’, amb El Triangle Inclusiu

desembre 21 / 16:00 17:00

“Si haguessis nascut en una altra terra, la tristesa d’ell podria ser la teva.”

En aquest espectacle reflexionarem sobre l’arbitrarietat dels privilegis i desmuntarem el mite de la meritocràcia. Com seria la nostra vida si haguéssim nascut en una situació diferent? Quines oportunitats o dificultats tindríem? Estem segurs que tot depèn d’un mateix? O el nostre punt de partida influeix sobre les nostres vides més del que ens pensem?

El Triangle Inclusiu

El Triangle Inclusiu és un projecte que s’articula amb la voluntat de crear sinèrgies entre diferents col·lectius del barri que, per les seves diferències psicosocials, difícilment comparteixen espais. És a través del teatre que reflexionem sobre els temes que ens inquieten i ens defineixen. Arribem a l’escena des de diferents orígens: les talleristes, els alumnes de l’escola, i els usuaris en risc d’exclusió social.
Dalt de l’escenari ens confonem per a ser persones que s’ajuden i aprenen. A fora, de públic, tothom hi és convidat. A partir de la mostra del nostre exercici de creació, engeguem un debat comunitari. Compartim experiències i aixamplem consciències.

Un acte que s’integra dins de les Jornades ‘Drets Humans i migració des de la mirada de la justícia global’.

Entrada lliure amb reserva prèvia

Amb el suport

Ajuntament de Barcelona


On?

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772