Cor Jove Orfeó Sarrianenc

Home / Cor Jove Orfeó Sarrianenc

El Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc neix l’any 2015 amb la voluntat d’oferir un espai per al cant coral a un grup jove d’entre 18 i 35 anys. Des de llavors, i guiats pel seu director Gerard Ibáñez el grup ha anat creixent fins al nombre actual de 40 cantaires i acumulant un gran nombre d’experiències tant musicals com personals.

D’entre els concerts que han fet destaquen escenaris com l’Auditori Blau del Fòrum de les cultures catalanes, la Sagrada Família o el Palau de la Música Catalana. També han participat en esdeveniments com els 25è aniversari dels Jocs Olímpics interpretant “Barcelona”, en un concert multitudinari de Gospel (Gospelfest) i han realitzat un intercanvi coral amb el Grupo Vocal Kem B’ix de Costa Rica.

És un Cor molt versàtil i això fa que el seu repertori sorprengui a cadascun dels seus concerts. Així, se’ls pot veure cantant peces de teatre musical com The Lion King: The Broadway Musical, Les Misérables o Mar i Cel; clàssiques com The Seal Llullaby, o adaptacions de música contemporània com Don’t you Worry Child, Love of My Live, Price Tag o Rise Up. A la vegada, interpreten cants del món com Adiemus; cançons de gospel com Joyful Joyful o cançons tradicionals catalanes com el Rossinyol o el Cant dels Ocells. Una de les seves peculiaritats són els arranjaments escrits pel propi director i una posada en escena cuidada al detall.

El seu director, Gerard Ibáñez té una àmplia experiència coral i actualment és intèrpret, director musical, coach i arranjador vocal de diversos cantants, grups i projectes.