Home / L’escola va al teatre

L’escola va al teatre


Un any més, des del Teatre de Sarrià estrenem programació exclusiva per a les Escoles! Al Teatre de Sarrià tenim la voluntat d’apropar les arts escèniques a tothom, especialment als i les més joves, ja que entenem que és una part fonamental de la seva educació.

És per això que comptem amb una programació específica per al públic en edat escolar, en un horari especial en el que podràn gaudir d’espectacles destinats al seu nivell formatiu, des d’educació infantil, a batxillerat i cicles formatius.

Tots els espectacles tenen la seva corresponent guia didàctica, a més, els i les estudiants poden gaudir del Teatre amb un aforament limitat per tal que puguin aprofitar l’experiència el màxim possible.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a projectes@centredesarria.cat.

Preu: 8€ per alumne

Altres activitats

ACTIVITAT PRÒPIA
Adreçat a: Tots els cicles de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius
2€ / alumne

VISITA EL TEATRE!

Dates a convenir

Tenint en compte que el de Sarrià és un Teatre que porta en continu funcionament des del 1907 (tret dels anys de la Guerra Civil), hem cregut interessant elaborar aquest recurs educatiu per tal que els nens/es i nois/es del barri de Sarrià puguin conèixer més en profunditat aquesta icona tan propera i sovint desconeguda. La vista al Teatre inclou un guió d’activitats per a Primària i Secundària, algunes a realitzar a l’aula i d’altres durant i després de la visita al Teatre.

Pretenem apropar i fer conèixer la música i el teatre com a expressions culturals i socials indispensables per a la vida del barri i de la ciutat; descobrir les curiositats de la història d’un humil edifici com el Teatre de Sarrià i les complexitats del seu funcionament intern, així com fer respectar i apreciar tots els elements i oficis de les persones que el fan possible des de l’Associació Cultural i Centre Parroquial de Sant Vicenç de Sarrià.

Esperem sigui del vostre interès i que els vostres alumnes puguin gaudir d’una activitat pedagògica diferent i ben farcida d’història, cultura i arquitectura!