Premis Teatre de Sarrià (V edició)

Home / Premis Teatre de Sarrià (V edició)

Premis Teatre de Sarrià (V edició)

  • Una iniciativa que busca fomentar l’activitat teatral i la creació artística amb uns premis que oscil·len entre els 600 i els 1.500 euros.
  • Les iniciatives teatrals que es presentin han de comptar amb un muntatge pensat per ser representat en un teatre a la italiana, com és el Teatre de Sarrià.
  • Per participar, és indispensable presentar la documentació que s’estableix a les bases dels Premis, abans del 15 de febrer de 2022.

Amb l’objectiu de fomentar l’activitat teatral, així com potenciar la creació artística i les immenses possibilitats que el teatre ofereix pel desenvolupament de la cultura, el Centre de Sarrià convoca aquest any 2022 els Premis Teatre de Sarrià, que enguany arriben a la seva 5a edició.

Una iniciativa destinada a totes les companyies i grups de teatre amateur que no actuïn en circuits comercials professionals, que ofereix una dotació econòmica pels tres primers premis amb el millor muntatge teatral -1.500 euros el primer, 900 euros el segon i 600 euros pel tercer premi-. Per participar-hi, s’haurà de presentar abans del 15 de febrer la butlleta d’inscripció adjunta degudament complimentada, la fitxa artística del grup completa, currículum del grup, fotocòpia del NIF de l’entitat i l’enregistrament íntegre de l’obra amb l’exemplar del text o guió teatral del muntatge, segons s’estableix a les bases dels premis.


GUANYADORS
2022

– 1r Premi: ABANS QUE ARRIBI L’ALEMANY (de cia. 8uit de Teatre).
– 2n Premi: TESTIMONI DE CÀRREC (del Grup de Teatre del Centre de Gràcia)
– 3r Premi: REVOLTA DE BRUIXES (del Grup de Teatre Espiral)

A més a més, també es va reconèixer, de totes les propostes presentades:

– Millor actor principal: Siscu Ruiz (de cia. 8uit de Teatre, per ABANS QUE ARRIBI L’ALEMANY)
– Millor actriu principal: Carme Tobella (del Grup de Teatre El Coverol, per GERMANES!)
– Millor actor secundari: Eduard Saboya (del Grup de Teatre del Centre de Gràcia, per TESTIMONI DE CÀRREC)
– Millor actriu secundària: Pilar Ruiz (del Grup de Teatre del Centre de Gràcia, per TESTIMONI DE CÀRREC)
– Millor posada en escena: ABANS QUE ARRIBI L’ALEMANY (de cia. 8uit de Teatre)