ROS

El grup resident del Teatre de Sarrià, Angelico Musgo, ens deixa en obert la representació de la seva obra de titelles Ros, perquè passem aquests moments de confinament el més agradable possible, sobre tot els més petits i petites.

“Allò que va començar com un exercici de manipulació (el treball d’una mà i una bola de fusta), amb l’únic afany de jugar i utilitzant com a pretext una cosa tan senzilla com pujar un test a una finestra, com qui eleva les seves il·lusions pel cap alt alt, ara per fi, s’ha convertit en un espectacle complet i ple de tendresa”.

Ros és la narració d’un viatge baix.​ De quines estades i quins fulls. ​D’una maleta on pots encomanar tot l’impossible de desaparèixer. ​L’esforç d’un caràcter per trobar el seu lloc propi. ​Un gest tan mínim com que el que molt importa. La narració de tastar caràcters per trobar el seu lloc. Un viatge de tendresa amb únic una mà i una bola: Ros descobreix que els detalls més petits són el que molt importa i li donen la força per portar damunt. Quan tot sembla perdut, i sents sol i va desconnectar, hi ha sempre un inaugural dins nosaltres mateixos som capaços de volar.

Per accedir als enllaços en obert, s’ha d’introduïr la següent clau d’accés: angelicomusgo000


PART 1

 


PART 2